27. heinäkuuta 2015

Kesäriemua

 Joskus voi lapsistakin olla hauskempaa suunnata huvikohteiden sijaan nauttimaan kesästä mökille. Olimme vielä perjantaina iltapäivällä suuntaamassa Pikkutäryn toiveesta kohti Visulahtea, mutta koko perheen yhteisellä päätöksellä menimmekin mökille. Jääkylmien vesien kanssa kun uiminen on jäänyt niin kovin vähälle, mutta mökillä saunan kanssa tätäkin kesäriemua pystyy harrastamaan. Ja kyllä sitä tehtiinkin isompien asuessa järvessä!
  Pienimmäinen ei uimisesta innostunut. Varpaat kastettuaan aloitti huutokonsertin ja lopulta me vain nautittiin vedestä laiturilta käsin laittamalla Muumipapan vene yhä uudestaan ja uudestaan kohti Muumilaaksoa samalla vilkuttaen heiheit.
 Pienin rakastui mökin kolme numeroa liian isoihin Haihin. Ei haitannut, vaikkei saappaat jalassa kunnolla pysyneetkään. Lopulta tosin uhmailija joitui hylkäämään uudet ihastuksensa.
 Jokainen lapsi on samassa iässä mulinut rannalla eli vettä saappaassa alkaa olemaan jo varsin tuttua mökkielämää ;)
 Lauantaina sää suosikin ja mikäs on mukavampaa kuin nauttia kauniilla säällä kahvia rantaterassilla. Käytiin myös soutelemassa ja minähän sitten poltin käteni! Jos lasten aurinkorasva olisi kotiin jäänyt, olisin toki ostanut uuden, mutta ei kai sitä nyt itse voi palaa? Onneksi ei kovin pahasti päässyt käristymään ja olenpahan taas viisaampi ensi kerralla. Ehkä silloin muistan myös napata Pikkutäryn sängyn päältä housupinonkin mukaan. Pojalla kun ei ollut reissussa kuin jalassa olleet mukana. Onneksi Pikkutäryn uidessa kuivuivat ainokaiset nopeasti pesun jälkeen ja ei sentään likaisissa tarvinnut pojan kulkea!

 Kuinkas muiden viikonloppu on sujunut?

4 kommenttia:

 1. Hei, ihania mökkikuvia :) kyllä mökkeily kesällä on ihan parasta <3 juuri istutaankin autossa ja suunnataan iskän viimeiseksi lomaviikoksi mökille :D

  T.Nadja/napsahduksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teille sattuu yhtä ihanat mökkikelit :)

   Poista
 2. No viikonloppu vierähti taas liian nopeaa. Ulkoilua, synttäreillä käyntiä ja yhdessäoloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu menee aina liian nopeasti! Yhdessäolo on kyllä sitä parhautta :)

   Poista