6. heinäkuuta 2015

Ihania päiviä

 Koko viikonloppuna ei juurikaan koneella istuminen kiinnostanut ja pidinkin blogista lomaa. Aiheita ja ideoita olisi, mutta motivaatio on hieman kärsinyt. Tai sitten vaan kauniit säät tuovat muuta ihanaa elämään. Näistä kauniista ja lämpöisistä päivistä ollaankin nautittu aamusta yömyöhään. Tai lapset kyllä on laitettu nukkumaan jo aikaisemmin, mutta itse ei tahtoisi sisälle laisinkaan.
 Viikonloppuna siis juhlittiin ensimmäisen kympin täyttänyttä ja jo hieman useamman kympin kerännyttä. Polskittiin vedessä monen monta kertaa, nautittiin kesäherkkuja ja pelailtiin pihapelejä. Ohikulkumatkalla lapset pääsivät purkamaan hetkeksi energiaa Nuuksion poluille ja ihmettelivät lähteviä lentokoneita. Me vanhemmat kiittelimme kehä 3:n tietyömaata, joka auttoi matkaamiseen väsynyttä poikajoukkoa jaksamaan vielä hetkisen. Paljon on siis touhuttu ja iloittu yhdessä :) Toivottavasti näitä ihania päiviä saadaan vielä lisää eivätkä loppuisi vielä tähän päivään.

 Tässä kollaasissa oleva pienimmän Metsolan haalari oli muuten tarkoitus olla sopiva jo viime kesänä! Ei poika ole ihan kasvanut siihen tahtiin mitä sisaruksensa, mutta onneksi viime kesäksi jemmatut kesävaatteet menevätkin suureksi yllätyksekseni nyt tänä vuonna :) Pienin rakastaa tuota haalaria kyllä yli kaiken. Lapselle mieluisana olen sen ostanutkin. Helpottaa uhmaikäisen pukemista kun on lapsenkin mielestä huippukivoja vaatteita kaapissa :) Samoin tuo päässä oleva mainoslippis auttaa pitämään hatun päässä silloin kun muut eivät kelpaa. Poika keväällä hurmasi eräillä messuilla messutytöt ja sai tiskin alta aarteensa. Nyt takaisin ulos nauttimaan kesästä!

Mitäs muille kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti