2. heinäkuuta 2015

Vauhtiveljesten kesäpäivä

 Ajattelin aamulla ottaa kerrankin poikien päivän vaatteista kuvat säänkin ollessa niin ihanan kesäinen. Se aatos muuttui hyvin pian sen jälkeen, kun pojat olivat päässeet vapaina ulos. Vietettiin siis hauska kesäpäivä monine riemuineen ja käytiin hakemassa hieman kotimaista mansikkaa ja herneitäkin. Kesästä nauttimisen lomassa kameralle oli tallentunut kuitenkin vauhtiveljesten päivän asuista edes jonkinlaiset kuvat ilman ihania nauravia nassuja.
 Pikkutäry valitsi tänään Aarrekidin paidan ja viime vuotiset Gugguun shortsit, jotka taitavat jäädä uuden veroisina odottelemaan vielä seuraavaa käyttäjää.
  Pienimmän vauhdeissa tänään oli mukana Filemon Kidin luomupuuvillainen t-paita ja Aarrekidin shortsit.

 Muutoin tänään ollaan ehditty myös touhuamaan hiekkalaatikolla. Pienimmällä oli koneiden kanssa kova urakka edessä ja Pikkutäry harjoitteli kalastusta. Josko harjoittelun jälkeen viikonloppuna mökillä se oikea kalakin nappaisi!

Tottahan toki myös vedestä on pitänyt nauttia! Pienimmän altaan uv-katos ei pysynyt enää menossa paikoillaan.

 Välillä piti taistella altaan herruudesta sillä en millään muista minne olen viime vuonna isompien altaan laittanut. Voiko niin iso asia hukkuakaan?

Onneksi lopulta leikki sujui yhteistuumin ja molemmat pääsivät nauttimaan viilentävästä vedestä.

Kuinkas muilla hellepäivät sujuvat?

2 kommenttia:

  1. Tulispa ne helteet! Tälle päivää luvannut lämmintä muttei aurinkoista joten takki linja jatkuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääsisitte pian jo tekin nauttimaan kesähelteistä! Voisin lähettää vähän tätä lämpöä teillekin sillä itse en juuri 30 asteen lämpötiloja rakasta. Lämmintä saa ja pitääkin olla, mutta huonosti lämmitetty sauna on liikaa :)

      Poista