29. heinäkuuta 2015

Kiharat

En mä ole mitenkään taikauskoinen tai muutakaan. Silti piti tälläinen pikapostaus laittaa tulemaan, että saan luvun 666 pois.
Meidän pikkuisella on pienen pienet kiharat ♥ Ei ole mikään kunnon kiharapää, mutta ainut lapsista jolla kiharaa on ollut. Mä rakastan noita olemattomia kiehkuroita niin etten raaskisi viedä pientä parturiin! Alkaisi kyllä olla jo siistimiselle tarve, mutta saisikohan sitä etuhiuksia itse leikattua?  

4 kommenttia:

 1. Mikäs usko kiharoihin liittyy? Mä oon kans vähän höhlä ;)
  Mä oon leikannu pojilta aina itse. Alkuun leikkasin useaan eri malliin saksilla ja joskus erityylisiä juttuja koneella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai kiharoihin mitään uskomusta liitykään vaan mulla oli 666 julkaistua postausta niin piti saada lukema pois. Pojan kanssa koneella asia tuli vaan hölmösti ilmaistua :)

   Mä oon suosiolla aina käyttänyt meidän luottoparturilla kun ei tuo poikien päästä juuri mitään edes ota ja kotona ei kunnon välineitä ole. Nyt täytyy kyllä ehkä saksia ettei vahingossa köyhät kiharat lähde :) Tellun etuhiuksia oon kyllä muutamasti leikannut, kun muuten pää ollut vielä siisti ja joku meno tulossa :)

   Poista
  2. Täällä on melkein 30€ lasten ja miesten hiukset joten mukava leikata itse ku osaa :D

   Ai, joo no sit! Kaikista pahin on ku ajat autolla ja trippi näyttää ton lukeman :D pakko nollata :D

   Poista
  3. Tuohon hintaan kyllä itsekin leikkaisin! Meillä menee tuo raha kaikkien lasten hiuksiin, kun etuhiuksien leikkuun tekee siinä sivussa.

   Juu, mä nollaan jo hyvissä ajoin ettei vaan pääse vahingossa noihin lukemiin :D

   Poista