17. kesäkuuta 2015

Väriä synkkyyteen

 Tellun kanssa aamulla keskustelimme kuinka kovasti olisi kiva saada jotain piristystä ainaisten sateiden keskelle. Lopulta päätimme lähteä kukkaostoksille, sillä sattui sopivasti olemaan toripäivä. Jo kesäloman alussa päästin Tellun irti puutarhalla ja tyttöhän olisi ostanut vaikka kaikki kukat! Leikkimökki saikin silloin useita kauniita Tellun suunnittelemia istutuksia.
Nyt onneksi oli pysyttävä budjetissa sillä käteistä ei juuri ollut. Parin tarjouskassin ja yhden amppelin kanssa kotiuduimme. Pienimmän päikkäriaikaan sitten juuri sopivasti sadekuurokin oli pyyhkäissyt yli ja päästiin istutuspuuhiin.
 Tellu on kyllä melkoisen kuumaverinen kaveri. Hän on nyt kaksi päivää pukeutunut pelkkiin kesämekkoihin. Kesäkuussa on kesä ja silloin pukeudutaan kuulemma vain kesävaatteisiin. Pojilla ja itselläni sentään on tuulisimpina hetkinä ollut jopa takit päällä, mutta neitiä ei muka palele!
Jotain kesäistä sitä sentään on sisällekin eksynyt. Lasten lempipuuhaa on poimia äidille pihalta kukkia. Alkaa pieniä kukkalaseja olla sinne tänne ripoteltuna, mutta ainahan on ihanaa kukkia saada :) Terassin pöytäkin kaipaisi omaa kimppuaan, mutta ensin pitäisi säiden lämmetä. Ei oikein viitsisi toppatakki päällä ulkona istuskella ;)
Kuinkas muiden päivä on sujunut?

3 kommenttia:

 1. Kiva idea antaa lapsen suunnitella kukkaistutuksia, ja onkin kauniita :) Mitäköhän meidän lapset valitsisi jos saisivat, täytyy kyllä joskus katsoa ja kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä piha on lapsiakin varten, joten jos kukkaistutukset kiinnostaa niin täytyyhän heidänkin antaa kokeilla :) Leikkimökki varsinkin on lasten valtakuntaa joten varsinkin mökin ympärystän saavat lapset kukittaa juuri niin kuin haluavat. Väriä ei ainakaan puutu, mutta saahan lasten ympäristössä väriä ollakin :)

   Poista
  2. Kyllä, olen samaa mieltä :) Hyvää juhannusta teille sinne!

   Poista