21. kesäkuuta 2015

Joko se juhannus meni?

 Terveisiä mökiltä! Vietettiin siis rento juhannus mökkeillen. Kamerasta oli akku ihan lopussa, joten montaa kuvaa ei blogiin löydy, mutta mm. näin meidän juhannus sujui.
  Tato vene! Saimme ihmetellä monen kokoista ja näköistä venettä. Isompien kyytiinkin olisi pitänyt päästä.
  Mökkimuotia tänä vuonna eli eripariset saappaat ne pitää olla. Ei haittaa, vaikka toinen olisi kokoa liian pieni.
 Niemen läpi nähtiin myös saunan terassilla istuskellen juhannuskokko. Kokon ritinä kuului selvästi ja toi lisää juhannustunnelmaa.
  Juhannus yö tuli valvottua terassilla istuen päivän valkenemiseen asti. Onneksi on tullut jo totuttua unettomuuteen eikä seuraavanakaan päivänä väsyttänyt normaalia enempää :D Puolilta öin oli vielä näinkin valoisaa!
  Iltapalaksi mökillä suositaan valmiita puuroja. Nämä on niin helppoja, nopeita ja vähän tiskiä tuovia.
  Löydettiin rantametiköstä myös sorsan munankuoret. Onkohan sorsalla käynyt munavaras vai miten lie on yksinäinen munanpuolikas löytöpaikkaan päätynyt?
 Onkiahan mökillä pitää totta kai! Etenkin jos on saanut näin hienon onkivavan synttärilahjaksi. Oikeastaan vapa on Pikkutärylle liian iso ja painava, mutta täytyyhän sitä testata! Kalat olivat kuulemma viettämässä juhannusta kun ei herkulliset madotkaan kelvanneet :) Onneksi olimme varautuneet kalojen juhluintaan hankkimalla ennakkoon kalatiskistä savustettavaa.

  Kuinkas muiden juhannus sujui?

2 kommenttia:

 1. Meillä meni juhannus mukavasti aikuisella porukalla :)

  Nuo puurot vaikuttaa käteville, täytyy katsoa olisko kaupassa. Meidän mökkeilyä nimittäin mietin, kun Minille pitää ne Muksu purkkipuurotkin lämmitellä, et toimiskohan toi ilman lämmitystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä toimi ainakin loistavasti ihan suoraan pussista! Juuri loistavia siis matkalle mukaan otettavaksi :)

   Poista