29. kesäkuuta 2015

Päiväkahvit leikkimökin rappusilla

 Ihanasta kesäsäästä nauttimisen lisäksi olen tänään miettinyt oliko yhden lapsen kanssa eläminen muka tällaista?! Aamukahvit tulee juotua heti keittämisen jälkeen, ei tappelua, ei kiirettä eikä ainaista puurtamista vaan rauhaisaa yhdessä puuhailua. Toisaalta rakkaalla esikoisella on syntymästä asti ollut luonnetta hyvin paljon enemmän kuin nuorimmalla veljellään eli ei ihme ellen sitä aikaa muista näin leppoisana! Pienin uhmaiästään huolimatta on niin kovin helppo, iloinen ja vähään tyytyväinen.

 Tänään sainkin nauttia päiväkahvin pienimmän leikkejä seuraillen leikkimökin rappusilla istuen. Eikä poikaa yhtään haitannut, vaikka kahvin kanssa hieman herkuttelinkin marjapiirakalla.
  Pojalla tosin oli eväänä paremmat herkut. Aamupäivällä tehtiin täysi työ etsiessämme kotimaisia mansikoita. Onneksi löydettiin ja vieläpä tosi makoisia!
 Nyt lähden kastumaan. Pienin nauttii kesän riemuista ja kastelee vanhempansa suloisesti nauraen vesipyssyllä täysin. Onneksi koiratkin saavat osansa vesihyökkäyksestä :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kesällä pitää herkuista nauttia :) Ulkona kaikki maistuu niin paljon paremmallekin :)

   Poista
 2. Olen miettinyt ihan samaa.. :) tämä oli kyllä hyvän mielen postaus, jossa oli myös kesä fiilistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo päivä oli niitä ensimmäisiä tälle kesälle, jossa kesä tuntui ihanalle. Onneksi hyvä sää jatkuu ainakin muutaman päivän :)

   Poista