4. kesäkuuta 2015

Apua, kaverilahja hajosi käsiin

 Isommat lapset saivat pari päivää sitten yllättäen kutsun joltakin miehen puolitutulta tämän lapsen synttäreille. Aikaa lahjan hankkimiseen oli pari päivää, mutta onneksi oli viikonlopuksi muitakin lahjaostoksia tehtävänä. Synttärisankaria tuntematta päädyttiin Tellun kanssa johonkin kivaan puuhaan ja valittiin lopulta  Loom bands aloituspakkaus. Alle tunti ennen juhlia olin paketoimassa lahjaa, kun sieltä yllättäen tippuikin osia syliini. Apua, eihän risaa lahjaa voi viedä!
 Tarkempi tutkimus osoitti, että yli puolet pakkauksen S-koukuista oli jossakin muualla. Konttailin pitkin keittiön lattiaa ja tutkin kaupan muovipussinkin muttei sieltä löytynyt enää yhtään. Lahja oli keksittävä, mutta mistä ja mitä? Lähimpien kauppojen valikoimissa kun ei oikeastaan mitään ole ja herkkuja en lahjaksi mielellään veisi.

 Lopulta päädyin epätoivoissani nappaamaan viikonlopuksi 6-vuotiaan tytön juhliin ostamani Tangle Teezerin. Toivottavasti on mieleinen vielä alakoululaiselle! Vasta isommat lapset juhliin vietyäni muistin jemmalaatikkoni juuri näitä pikaisia ja epätoivoisia hetkiä varten. No saipahan Tellu lisää lomatekemistä, mies ohjeet töistä ajellessaan uuden lahjan hankintaan ja itse muistutuksen ottaa ensi kerralla rauhallisemmin josko se muistikin toimisi :)
 Ellei Tangle Teezer ole tuttu niin suosittelen tutustumaan! On Tellun ja itsenikin ihan ehdoton lempiharja. Tellun hiustenharjauskin alkoi sujumaan ostettuani hänelle tuon harjan ja enää ei kouluun lähde peikkotyttö :)

 Pitäisiköhän nyt nauttia vielä hiljaisuudesta vai herättää autoon nukahtanut pettynyt pikkuinen? On se rankkaa olla niin pieni ettei juhlimaankaan pääse, mutta onneksi kesäkuu on meillä kakkukuu :) Vielä ehtii pojalla herkut tulemaan korvistakin ulos kun tiedossa on lähes kymmenet juhlat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti