23. kesäkuuta 2015

Kesän lapsi

 Vihdoin saa kaivaa kunnolla kesävaatteet esille! Etenkin meidän kesän lapsi on ottanut näistä vähistä lämpimistä päivistä kaiken ilon irti.

 Pikkutäry on ottanut aurinkoa nurin kurin liukumäessä...
 ...ja tietysti nurmikolla maaten. Ei muuten ihme jos alkuvuodesta ostetut 110cm:n vaatteet ovat jo pienehköjä. Poika on kasvanut kevään tullen kuin silmissä ja on nyt jo 116cm pitkä!
 Kesän lapsi rakastaa myös ympäröivää luontoa. Tutkii usein joko metsämansikat on kypsyneet tai mitähän eläimiä metsästä tällä kertaa löytyisikään? Myös ympärillä kuuluva linnun laulu keskeyttää usein pojan puuhat. Mikähän lintu noin laulaa?
 Pienin ottaa tietysti isommista mallia niin hyvässä kuin pahassakin :) Perässä mennään matkien ja hatutkin lentävät päästä ellei isommillakaan ole.
 Nyt toivomme lisää näitä lämpöisiä kelejä, josko perheen vilukissatkin uskaltautuisivat sanomaan talviturkeille hyvästit :) Onko muualla päästy jo kesäriemujen makuun?

2 kommenttia:

 1. Kyllä Vaasassa alkaa jo maistua kesälle <3 Tänään sataa, mutta eilen nautittiin jopa reippaasta 20 asteesta <3 :)

  Ja oon samaa mieltä, lisää noita ihania aurinkolisia päiviä <3

  t.Nadja/napsahduksia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin taas satelee ja päästäni päätellen ukkostakin on luvassa. Josko kuitenkin vielä uimakelitkin saataisiin :) Mikään helteen ystävä en ole eli mulle sopii hyvin nämä vähän päälle 20 asteen päivät.

   Poista