8. kesäkuuta 2015

Illalla

 Illalla lasten mentyä nukkumaan suuntaan hetkeksi ulos terassille. Ukkoskuurojen jälkeen ilman valtaa koivujen tuoksu, lintukuorot laulelevat ja hiljalleen aurinko laskee. Kyllä hiljalleen vihertävä luonto on kaunis!
 Hetken mielijohteesta päätin jäädä ihastelemaan luontoa ja nauttia terassilla myös kesän ensimmäisen.
 Vain korvassa inisevät itikat häiritsivät kovasti tätä mahtavaa aistien nautintoa. Vaikka yö menisi tuskaisesti kutisten, jaksaa taatusti huomisen päivän uhmailut ja kiukut. Tuli taas muistettua kuinka ihana paikka tämä onkaan.

 Kuinka muut rentoutuvat raskaan päivän jälkeen?

4 kommenttia:

 1. Sohvalla miehen kanssa. Mutta kesäisin omassa kotona ollessa vaikkapa juuri terassilla :)

  VastaaPoista
 2. Kulostaa varmaan kamalalta, mutta mä rentoudun blogin ääressä. Se on mun oma juttu, ja kun lapset on nukkkumassa saa keskittyä ihan omiin hommiin rauhassa. :)
  Onpa muuten kauniit maisemat siellä teillä!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin ymmärrän sua! Joskus on käynyt mielessä kuopata tämä blogi, mutta siinä menisi se ainut mun oma juttu.

   Nämä maisemat on kyllä tosiaan ihanat eikä vaan tähän aikaan vuodesta. Ihanat ne on eläintenkin mielestä ja ihan kodin ikkunasta saa katsella milloin mitäkin metsän elävää. No karhuja ei sentään onneksi ole vielä ihan lähellä kotia ollut :D Noin vuosi sitten pienimmän huutaesa sylissä ihmettelin puolilta öin isoa kissaa kunnes tajusin sen olevan ilves. Mä taisin eksyä nyt vähän sivuraiteille :D mutta siis maisemat on yksi syy miksi ei tästä haluttaisi pois lähteäkään.

   Poista