4. toukokuuta 2015

Potkutellen!

 Vihdoin meidän pieninkin on päässyt pyöräilemään ja on siitä ilosta paljon nautittukin. Pyörä on siis tällä hetkellä pihan ykkösjuttu.
  Pitkään mietin mikä olisi minimiehelle se sopivin ratkaisu sillä meidän 12" polkupyörä oli vielä aivan liian iso. Pohdin myös täällä erilaisia vaihtoehtoja. Pukyt testattiin Lapsimessuilla ja todettiin aivan liian isoiksi. Fiksuimmaksi vaihtoehdoksi tuntuikin ostaa Striderin Sport-malli.
 Lopulta hankaluutta tuotti vain värin valinta. Jäin odottamaan millainen musta oli ja sillä välin toinen harkinnassa ollut väri eli pienen lempiväri keltainen oli päässyt loppumaan. Niinpä viikko sitten tilasin mustan Strider Sportin ja seuraavana päivänä meillä jo suoritettiin koeajoa.
 Strideriä on helppo pienenkin käsitellä sillä se painaa vain 3kg. Lisäksi pyörän runkoon on integroituna jalkatuki. Lisävarusteilla pyörää voi tuunailla mieleisekseen, hankkia jarrun tai talvikäyttöön sukset alle. Tällä pyörällä voidaan siis suksien kanssa ajaa talvisinkin! Striderillä on kahden vuoden takuukin.

Hetkeäkään en ole tätä ostosta katunut ja pieninkin tosiaan rakastui pyöräänsä heti ensisilmäyksellä. Tällä on ajettu nyt hurjan paljon enkä ole mitään pahaa sanottavaa keksinyt. Mallissa on kaksi satulaa, jotka on todella nopea vaihtaa. Samaa pyörää voi siis myös vielä Pikkutärykin käyttää! Vaikka polkupyöräily isommalla sujuukin, täytyihän se potkupyöräkin pojan testata.
 Mielenkiinnolla jään seuraamaan kuinka pidemmän päälle tämä meillä kestää ja toimii. Nyt ainakin vaikuttaa loistohankinnalle! Jos potkupyörän hankinta on ajankohtaista ja saman merkkinen pyörä kiinnostaa niin meidän oma tilattiin maahantuojalta, jonka verkkokaupan löydät täältä.

 Lämpöistä viikonalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti