21. toukokuuta 2015

Kirppuja torilta

 Meillä piti tänään olla naapurikaupungissa lääkärikäynti, mutta meidän ollessa jo matkalla se peruttiinkin. Päätettiin käydä hieman kirpputorin tarjontaa katsomassa ja tällä kertaa ei tarvitse valittaa ettei ikinä löydetä mitään. Päivän ostokset maksoivat hieman alle 15€.
 Mini rodinin paita oli ostoksista ehdottomasti kallein eikä se edes ole meille sopiva. Pikkutärylle paita on jo liian pieni ja pienelle aivan liian ylisuuri. Kasvaahan ne lapset! Myös muut vaatteet ovat pienelle shortseja lukuun ottamatta suuria. Hintaa oli Me&i:n velourhousuillakin kuitenkin vain 50 senttiä, joten mielelläni niitä hetken säilyttelen käyttöä odottamassa!
  Puuhaakin tuli ostettua. Palapeli on Tellulle liian helppo, mutta kuva todella mieluinen eikä hintaakaan ollut kuin 20 senttiä. Yleensä en DVD-levyjä kirppiksiltä ostele, mutta Tomi traktoria ei ilmeisesti enää kaupoista löydy ja hintakin näillä oli edullinen. Toinen levyistä on jo testattu ja toimii!
 Lindexin paita olisi ehkä jäänyt itselläni ostamatta, mutta huomaatte varmaan mistä pienin tykkää? Traktoreista tietysti! 20 senttiä toisen innostuksesta voi hyvillä mielin maksaa :)

 Kuinkas muiden torstai on sujunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti