5. toukokuuta 2015

Onnellinen pienistäkin asioista

 Blogia pidempään seuranneet tietävät kuinka vaikeaa meillä elo pienimmän syntymän jälkeen on ollut. Epätoivossa on kävelty sadat yöt pitkin asuntoa huutavan lapsen kanssa. Mielessä on käynyt kuinka kauan näitä unettomia öitä oikeasti jaksaa? Loppuuko tämä koskaan? En voi sanoa pienimmän oireilujen vieläkään kokonaan helpottaneen, mutta vihdoin meillä suurimmat huudot ovat ohi. Vihdoin meillä saa nukkua edes sen muutaman hassun tunnin yössä.
 Istuttiin miehen kanssa terassilla kahvia juomassa ja katseltiin hiekkalaatikolla iloisesti autoilla leikkiviä poikia. Aurinko paistoi ja miehen kainalossa uskalsin vihdoin sanoa sen ääneen: Me selvittiin! Voihan tässä vielä takapakkiakin tulla, mutta tällä hetkellä säteilen kilpaa auringon kanssa. Kesä on kovaa vauhtia tulossa, mulla on maailman ihanin perhe ja minä elän sittenkin!
Äitiys ei aina ole helppoa, mutta kaikesta selvitään tavalla tai toisella. Näistä kultamurusista saa voimaa huonoimpiinkin päiviin ja kyllä ne hyvätkin sieltä vielä tulevat. 

Onnen täyttämää viikkoa kaikille ihanille äideille! 

4 kommenttia:

 1. Voimia ja jaksamisia. Blogiasi on aina kiva lukea. Meillä oli pikkusen kanssa kuukauden päivät itkusia öitä ja voin samaistua osittain tilanteeseenne. Ottakaa kaikki ilo irti pienistä onnin hetkistä ja toivotaan, että jatko olisi helpompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aamun piristyksestä ♥ Meillä ensimmäinen oli koliikkilapsi, joten tiedän kuinka väsyttävää jo lyhytaikainen valvominenkin voi olla. Hyvät hetket ja toivo paremmasta kuitenkin auttavat jaksamaan. Niin ja jo pieni ihme itsessään :)

   Poista
 2. Ihana kuulla, että on alkanut helpottamaan! <3 Ja aurinkoistakin teillä näkyy olevan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tätä niin odotettukin! Olo on kuin uudesti syntyneellä, vaikka ei meillä vieläkään koko yötä nukuta :)

   Toivottavasti tuo aurinkokin löytää tiensä pian takaisin sillä kohta pitäisi lähteä kaatosateessa Tellua saattamaan. Onneksi lapsilla on sateen kestävät varusteet :)

   Poista