3. heinäkuuta 2014

Pikkuiset kumisaappaat

 Luulisi useamman lapsen äidille olevan kumisaappaiden ostaminen helppoa, mutta taas täällä tuskastellaan. Tellulle on aina ollut todella helppo ostaa ihan mitä vain kenkiä, mutta poikaosasto onkin tuottanut harmaita hiuksia tytönkin edestä.  Pikkutäryn jalankasvu on kyllä onneksi normalisoitunut ja hänelle ei enää tuota saappaidenkaan ostaminen tuskanhikeä, mutta meidän pieni nuorimmainen pitää hikoilua yllä. Hentoisella vartalolla kun jalat ovat erittäin tukevasti maassa, mutta isoveljen vanhoista pienimmät kengät ovat vielä liian isoja.

 Olin ajatellut ostavani kevyet Crocsin saappaat, mutta eihän niitä näköjään saakaan koossa 19. Siispä tavallisilla on pärjättävä, mutta ehdottomasti lyhytvartisilla. Pikkutäryllä ensimmäiset saappaat oli Reimalta, jonka verkkokaupasta löytyy nytkin vastaavan malliset.
   Vaikka pidin kyllä aikoinani Reiman mallista pukemisen osalta, tahtoisin nyt kuitenkin kevyemmän mallin. Babyshopista löysinkin Tretornin saappaat, jossa on taitettava pehmeä varsi. Onkohan kenelläkään kokemusta kuinka hyvin pysyisi pienellä menossa mukana?
 
Löytyykö muita vinkkejä hyväksi havaituista pienen pienistä saappaista? Lyhytvartisuudesta en pysty tinkimään ja mielellään vielä varsiosan tulisi olla mahdollisimman kapea ettei nyt kuitenkaan molemmat jalat yhteen saappaaseen mahtuisi. Tosin hidastaisihan yhdellä saappaalla liikkuminen ainakin ikiliikkujan menoa, vaikka hyppiminen tukea vasten näyttääkin jo äidin kauhuksi onnistuvan :)

2 kommenttia:

  1. meillä on tretornin pienet saappaat kokoa 19. Tosi kevyet ja suht kapea varsi ja sopivan mittainenkin. Ostettu monta vuotta sitten mutta ehkä valmistaa vielä vastaavia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä valmistetaan! Itse ostin juuri alesta 13€:lla mustat saappaat kokoa 20 ja eihän se varsi niin mahdottoman pitkä ollutkaan. Koko oli vaan meille vielä liian iso, mutta josko keväällä mahtuisivat.

      Poista