7. heinäkuuta 2014

1 vuosi ja lempileikit

 Vuosi sitten mistään muusta kuin valasmaisesta olemuksestani ei meillä olisi huomannut vauvan saapuvan taloon. Elokuussa Jyrä saapui vauhdilla hieman keskeneräisenä ja pian koko talo täyttyi vauvasta. En voi uskoa että siitä on jo vuosi! Koko vuosi on mennyt aivan usvassa, joka ei ole ollut pelkkää vauvan mukanaan tuomaa onnentäyteistä hattaraa. Haikeaa ajatella ettei meillä enää asusta vauvaa ja surullista etten saanut lainkaan nauttia vauva-ajasta. Tai onhan meillä olleet ne omat onnelliset hetkemme, mutta ne ovat vain pieniä väläyksiä. Koko ensimmäisen vuoden tapahtumat ovat ihan täysin kadonneet muistista.  Kiitollinen olen kuitenkin, että olemme saaneet pienen aarteemme ja vieläpä melko terveenä. Vuosi ei ole ollut helppo ja isommatkin lapset ovat kärsineet.

 Nyt on siis hiljalleen aika alkaa etsimään valokuvaajaa, mutta ennen kaikkea suunnittelemaan tärkeitä juhlia ja toivoa samalla seuraavan vuoden olevan helpompi. Joitain merkkejä paremmasta on jo aistittavissa sillä päiviin mahtuu useampia hyviä hetkiä. Hetkiä, jotka auttavat jaksamaan huonojen yli. Hyvän hetken tullessa meillä on todella aurinkoinen ja nauravainen poika, joka rakastaa yli kaiken autoja. Autoilla ajetaan kovaa päristellen ja niitä rutistetaan mukaan niin monta kuin mahdollista. Autoillessa tulee nälkä, joten toisinaan täytyy laittaa leikkihellalla ruokaa. Tuttisoppa on parasta maailmassa! Mahan ollessa täysi täytyykin välillä liikkua ja silloin palloleikit ovat parasta. Sisällä vieritellään ja heitellään, ulkona potkitaan juosten nauraen pallon perässä. 

 

Hella ja vetolelu Lapsille.com
Pallo Aarrekid
Mopo Plasto

 Kokosin kollaasiin Jyrän lempileikkeihin liittyviä kuvia, joita voisin kuvitella antavani pienille lahjaksi. Hellasta on iloa useiksi vuosiksi myös poikalapsille! Plaston mopo kiinnostaisi pikkumiestä valtaisasti, mutta kiukku sentään kun sillä ei yletä vielä potkuttelemaan. Vetolelut sentään pysyvät vauhdissa mukana. Sisällä pehmeä pallo on turvallisin, mutta ulkona meillä jahdataan Pikkutäryn antaman mallin mukaan ihan oikeaa jalkapalloa. Pienestä jos aloittaa niin vanhempana hyvin taitaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti