17. heinäkuuta 2014

Kyselyikä (arvonta)

 Yön pimeinä tunteina isompien lasten nukkuessa sitä ehtii miettimään vaikka mitä. Olen huomannut miettiväni yhä useammin tätä blogia ja sen lukijoita. Blogi on alusta asti ollut ihan vaan omaksi ilokseni, mutta tokihan se valtavasti mieltä lämmittää jos joku aivottomia ajatuksianikin käy lukemassa. Tilastojen mukaan vierailijoita riittää vaikka kommentteja ei juurikaan satele. No, onhan se lukeminen kyllä paljon hauskempaa!

 Sen verran uteliaaksi tässä olen hiljalleen tullut, että olisi kiva tietää kuka täällä käy ja miksi? Tiedän ettei tähän vastauksia tulisi, mutta pienen houkuttimen avulla toivon saavani tiedonjanooni vastauksen. Siispä vastaajien kesken arvotaan meidän lasten yhden lempipuuhan innoittamana kirja.
Timo Parvelan kirjat kuuluvat meillä kestosuosikkeihin. Tellu ahmii kirjat hetkessä ja Pikkutäry jaksaa kuunnella niin kauan kun joku hänelle vaan ääneen lukee. Maukan ja Väykän satukirja lähteekin yhdelle onnekkaalle. Osallistuakseen tarvitsee vain antaa pieni vastaus yömietintöjäni rauhoittamaan. Kaikenlaista palautetta, toiveita jne. saa vapaasti myös antaa! Virallista lukiajoukkoani tahdon kiittää yhdellä ylimääräisellä arvalla. Aikaa on 21.7 asti. Olkaa hyvä, nyt on teidän vuoronne!

5 kommenttia:

 1. En ole kauan blogiasi seurannut, mutta olen itsekin pienen lapsen kotiäiti, joten blogisi aihepiireiltään koskettaa minua. Luen paljon blogeja ja liian vähän tulee kyllä kommentoitua postauksiin, täytyypä ryhdistäytyä! Kuitenkin se on niin pieni vaiva ja varmasti ilahduttaa bloggaajaa :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 2. Olen vasta nyt ensimmäisen kerran täällä, mutta tulen mielelläni uudestaan ja liityin lukijaksi! Minulla ei ole itse lapsia, mutta tykkään kuitenkin lukea lapsista ja olen silloin tällöin ollut päiväkodissä töissä :) Kiva kun täällä on esim. askartelujuttuja! Tämä olisi kiva antaa lahjaksi tai lukea kun mulla käy lapsivieraita :)

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Samanlaisessa elämäntilanteessa, osaksi saman ikäisiä lapsia. Näiden syiden vuoksi "huvikseni" seurailen blogia =). Mukaan arvontaan yhdellä arvalla.
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Tykkään lukea lapsista vaikkei itsellä lapsia olekaan, vasta muutaman kerran olen ehtinyt eksyä. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 5. meilläkin samanikäisiä lapsia, joten aiheet ovat lähellä sydäntä.

  Hyvää kesän jatkoa!

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista