23. heinäkuuta 2014

Apua, sotkumaakari talossa!

 Keittiömme täydentyi joku aika sitten toisella Tripp Trappilla. Nuorimmaisen oli aika alkaa opettelemaan syömään ihan itse. Olin unohtanut tai halunnut unohtaa kuinka valtavasti sitä sotkua syntyykään. Lautanen on sekunnissa nurin, pöytää paukutetaan milloin milläkin ja nestemäisillä aineillahan on ilmeisti aina lapsista kiva leikkiä. Lattian saa suojattua, mutta ei sitä silti jaksaisi montaa kertaa päivässä ruokia lattialta etsiä. Vanha pöytä on saanut osakseen haarukasta ja kärsinyt muutenkin jo edellisten lasten jäljiltä. Uuden osto on varmasti vuoden sisällä edessä vaikkei tuholaisryhmä siihen innostakaan.

 Jo Pikkutäryn aikana ajattelin usein, että pitäisi ruokahetkiin hankkia jotain elämää helpottavaa. Ei tullut hankittua, mutta nyt se on lähes pakko. Energian riittäessä välttämättömimpään ei siivoaminen ole ensimmäisenä mielessä. Vaihtoehtoja on varmaan oikeastaan kaksi. Stokken oma Tabble Top
 Tai sitten Playtray

 Onko teillä kokemuksia näistä? Playtray on ainakin ilmeisesti ollut kovin kehuttu, mutta miten kätevä käytännössä on Tabble Top?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti