15. heinäkuuta 2014

Aamulla

 Ollaan tehty viimeaikoina paljon päivän pituisia kesäretkiä. Pikkutäry olisi kyllä halunnut hotelliin yöksi, mutta vanhemmilla ei ole ollut energiaa alkaa miettimään ja etsimään sopivia kohteita. Meidän nuorimmaisella on myös ikävä tapa tyhjentää mahaansa aina jos ollaan yli kahden tunnin päässä kotoa. Varsin mielenkiintoisia lastenhoitohuoneita on siis tullut tien päällä nähtyä ja viimeiset puhtaat kesävaatteet meni päälle aamulla. Onneksi tänäänkin on kaunis kesäpäivä niin pyykin saa nopeasti ulkona kuivaksi :)

 Aamulla vessahätään herännyt Pikkutäry tahtoi reissusta rähjääntyneenä jatkaa vielä uniaan. Poika päättikin heittää peittonsa pöydän päälle ja mennä majaan lepäilemään.
 
 Tilasin Mainion alesta pojalle pussilakanasetin ja se katosi nopeasti heti pesun jälkeen käyttöön. On kuulemma niin ihanan pehmeä ettei muut kelpaa. Pienin yritti tänään kovasti varastaa peittoa joten toivottavasti ei kovin suurta tappelua vielä joskus synny. Aamulla Pikkutäryn maja siis koki kaamean kohtalon kun kirja kourassa pöydän äärelle tullut pienimies veti nauraen peiton pois.

 
 Alkaa näyttää sille, että uskollinen vanha kameramme sanoo lopullisesti yhteistyösopimuksensa irti. Ehdin jo luvata Tellulle oman kameran synttärilahjaksi, mutta jos silti omaan kameraan panostaisi. Yleensä kaikki muut tulee ensin ja itselleni en osta mitään, mutta ensi viikon olen itsekkäästi päättänyt tehdä ostoksia vain itselleni. Saa nähdä saanko mitään hommattua tai pitääkö päätös :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti