26. heinäkuuta 2014

Pikainen hellevinkki pienille

 Kesä 2010 oli yhtä hellettä. Tai sellainen muistikuva itselleni on ainakin jäänyt. Vastasyntynytkin kärsi helteestä ja trooppisista öistä. Nukuimme ikkunat avattuina ja silti ei ollut yhtään hyvä olla. Epätoivoisesti yritin viilentää vauvaa harsopeitoilla. Siis pidin harsoja pakastimessa ja levitin aina yhden vauvan ylle. Eihän se kauaa kylmänä pysynyt, mutta toi edes hetken viilennystä.

 Tätä samaa keinoa olen nyt käyttänyt Jyrällä, joka ei osaa ilman peittoa nukahtaa. Nykyäänhän on saatavilla ihania jättiharsoja, joita voisi käyttää samalla lailla isommillakin lapsilla!
 Olen pitkään katsellut Mama Isabellen sivuilla Aden + Anaisin jättiharsoja. Tuntuu jotenkin hölmölle tilata pian 1-vuotiaalle harsoja, mutta näköjään tällaiselle isommalle koolle meillä vaan yhä käyttöä olisi. Merkin harsoja on saatava myös ainakin http://kidster.fi/ ja Lapsenpäästäjän puoti

 Mitkä ovat teidän keinonne viilentää lapsia helteillä ja  turvata yöunet lähes trooppisina öinä? Lisää vinkkejä siis kuulisin mielelläni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti