5. elokuuta 2016

Kerho alkaa, ei olla valmiit!

 Viime päivät ovat menneet pitkälti päänsäryssä ukkosen jyminää kuunnellen. Pikkutäry tuli tänään niin iloisena luokseni todeten "Äiti sun ukkostutka toimii vieläkin!" Jostain syystä en itse ollut asiasta läheskään yhtä innoissani :D Toisin kuin migreenissä, en tutkapääni kanssa sentään täysin toimintakyvytön ole ja ajatuskin kulkee pätkittäin ihan hyvin. Toissapäivänä maatessani nimittäin tajusin, että Onnin kerhohan alkaa ihan kohta eikä me olla valmiina!

 Täällä seikkailtiin reppuviidakossa ja en tiedä onko se oikea kerhoreppu löytynyt vieläkään. Pelkällä repullahan ei kerhoon mennä, vaan se tarvitsee täytteeksi tossut ja eväsvehkeet. Netistä yritin Onnin kanssa puuttuvia juttuja puhelimen avulla katsella ja hankinnoissa ilmeni vahvasti äiti vastaan poika asettelua.
Tähän otteluun juomapulloiksi valikoitui äidin valitsemana Klean Kanteen kid sport-juomapullo lapsen lempivärissä ja vastaansa se sai Onnin valitseman Siggin. Molemmat pullot löytyvät Partioaitasta.

 Tossuissa toisiaan vastaan ottelevat äidin suosikit for Minis and Mommiesin Hiiohoit (38€) vastaan Onnin rakastamat kaivuritossut (24,90€ Starkids). Erävoittoa äidille saattaa ennustaa Onnin valinnan löytyvän jo meiltä Pikkutäryn vanhoista seuraavassa koossa.

 Huonokuntoisen äidin turnauskestävyys ei riittänyt enää mieleisensä eväsrasian etsimiseen. Luovutusvoitto siis Onnille, joka rakastui yllättäen kaivurirasiaan (6,90€ Emmas & Mamas). Vähintäänkin siis yhden kirvelevän tappion kokenut äiti, ei kuitenkaan haluaisi ehkä kaikesta maksaa niitä postimaksuja sillä toimituskulujen kanssa esim. eväsrasian hinta tuplaantuu! Onneksi kaupat on pullollaan lapsia miellyttäviä rasioita. Ehkä valikoimista löytyy joku kaivurinkin korvaava?

 Joko muut ovat valmiina arkeen? Meidän piti olla ajoissa, mutta hupsista miten kävikään :D

2 kommenttia:

  1. Ihan samalla tavalla täälläkin kävi. Meinasin, että tänä kesänä pesen kaikki lasten kuravaatteet ja uusin tuon päiväkotirepun sisällön. No siinä se vieläkin möllöttää samassa kuosissa kuin alkukesänä ja päiväkoti alkaa ensi maanantaina.. Hahaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohdittavaa, ettei olla ainoita! Meillä osa ulkovaatteista on odottanut kodinhoitohuoneessa pesua koko kesän. Lupasin myös isommalle pojalle kesän aikana uusia pienet tossut isommiksi ja eipä hänelläkään vielä tossuja ole. Ollaanpahan oltu täysin lomalla :D

      Poista