21. heinäkuuta 2016

Reppuviidakossa

 Vaikka vielä on aikaa nauttia lomasta, reppukausi lähestyy uhkaavasti. Pian meillä on jo kolme eri-ikäistä repun käyttäjää, joten on tässä jo saanut vuosien verralla reppuviidakossa pyöriä! Tellulle ei enää uutta reppua hankita joka vuosi vaan tarpeen mukaan. Hyppäys kerholaisesta eskarilaiseksi taas usein olisi reppuostosten paikka, mutta joulupukki toikin ennakkoon jo eskarirepun! Tällä kertaa reppua vailla on siis vain kerhonsa aloittava Onni ja oikeastaan Onnillakin reppu jo olisi vaan tarkka mies tahtoisi lisäksi kerhorepun. Siinä missä naisilla pitää olla monta käsilaukkua, tarvitsee Onni eri tarkoituksiin omat reppunsa :D

  Tällä hetkellä sopivia ihania pikkureppuja tuntuukin olevan ihan hurjasti tarjolla. Toki kaupatkin pursuilevat varmasti lapsen mieleisiä ja toimivia yksilöitä. Koska ihanuuksia on niin paljon, kokosin tällä kertaa kollaasiin niin vanhempien silmää miellyttäviä, kuin varmasti lasten mieleen olevia  hahmoreppuja.

1. Smallstuffin harmaa canvaskankainen kerhoreppu 23,90€ Lil decor
2. Elodie Detailsin pilkkureppu 48,70€ Babyshop
3. A Little Lovely Companyn Raikas vesimelonireppu 17,90€ Ratkiriemu
4. Pick & Pack pöllöreppu 32,90€ Ellos
5. Molon autoreppu 39,70€ Babyshop
6. Pienille prinsessoille Bambireppu 49€ Samsonite
7. Beatrix New Yorkin pingviinireppu 42€ Miniones
8. Ryhmä Hau-reppu 14,90€ Sanomakauppa

 Vaikka eskarissa ei vielä repussa nippua koulukirjoja kuljetetakaan, täytyy sinne mahtua penaalin lisäksi hieman eskarista riippuen varavaatetta, kansiota irtopapereille yms. Jos siis on reppuostoksille eskarilaisen kanssa suuntaamassa, eikä eskarin tavoista ole vielä varmuutta, kannattaa tämä kokoasia pitää mielessä.

 Onko muilla repun ostaminen edessä? Saako lapsi valita täysin mieleisensä vai puuttuuko vanhemmat johdatellen valintaan?

4 kommenttia:

 1. Ihania reppuja! Jos itselleni valitsisin noista niin ottaisin ehdottomasti tuon keltaisen vesimelonirepun.. Hihii!! :) Meidän pojat eivät vielä ole saaneet itse valita reppua, mutta kun kouluun menevät niin saavat varmasti (joissain rajoissa) valita itse! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo keltainen onkin ihana! Meillä lapset saavat kyllä itse valita reppunsa, mutta tietyin ehdoin. Ilkeänä äitinä en sim. Tellun antanut valita repun sijaan tyttöjen keskuudessa suosittua laukkua vaan pakotin valitsemaan ergonomisemman vaihtoehdon.

   Poista
 2. Me hankittiin viime jouluna Oliverille uusi päiväkotireppu / hoitolaukku, Fjällräven Kånken isompi, se on ollut erittäin hyvä ja menee varmasti useamman vuoden ( ellei jopa kouluun asti )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kånken onkin hyvä ja se isompi versiohan menee kivasti koulussakin :)

   Poista