18. heinäkuuta 2016

Ei mennä ikinä kotiin

 Lapset osaavat ihanasti nauttia yksinkertaisista asioista. Siinä missä itse harmittelen, ettei olla tänäkään kesänä ehditty matkustelemaan tai edes huvipuistoon, ovat lapset nauttineet jokaisesta päivästä. Meidän lapset nauttivat suunnattomasti jo pelkästään mökillä olosta ja viimein viikonloppuna sinne ehdittiinkin!
 Lapsia ei paljon haitannut kylmä vesi. He uivat, uivat ja uivat. Välillä vedestä juostiin hörppäämään juomista, haukkaamaan evästä tai hetkeksi lämmittelemään, mutta muutoin vesipedot viihtyivät vesileikeissä. Kauppaan ei olisi millään malttanut lähteä, voisihan koko iso järvi hävitä sillä välin :D Edes lupaus jätskistä rantakahvilassa ei lapsia tahtonut saada mökiltä kylälle.
 Illalla lapsia nukkumaan laittaessani Onni kovin onnellisen oloisena huokasi: "Äiti, täällä on mun parhaat ystävät, ei mennä ikinä kotiin. Jäädään mökille asumaan." Yritin selittää, ettei mökki sitten ehkä myöhemmin niin kiva juttu olisikaan ja kuinka meidän on pakko palata kotiin isin palatessa töihin. Noin 3-vuotiaan ajatuksia ei kuitenkaan niin vaan muuteta ja eilen kotiin palatessamme Onni ei suostunut poistumaan autosta vaan tahtoi takaisin mökille asumaan :D Kummasti se uni kapinoinnin jälkeen kuitenkin maistui omassakin sängyssä :)

Mitäs mukavaa muiden viikonloppuun kuului?

4 kommenttia:

 1. Meidänkin viikonloppu sujui mökkeilyn merkeissä :)

  Lapsille tosiaan pienetkin jutut ihan naapuristossa tai vaikka vain kotipihalla voivat olla iso elämys. Matkat ja muut ovat enemmän vanhempien huvitukseen. Ehkä sitten jo vähän isommat lapset alkavat toivoa jotain kesälomareissuja huvipuistoon tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä isompien lasten toivelistoilla toki huvipuistojakin löytyy ja niitä toteutetaankin mahdollisuuksien mukaan, mutta kesän kohokohdiksi valikoituu yleensä kuitenkin muita juttuja.

   Poista
 2. Oi - kuulostaa ihanalta! Kiva että pääsitte nauttimaan mökkeilemisen ilosta! :D Meidän viikonloppuu meni vesillä ja nyt olemme jo palanneet töihin kun lapset jatkavat lomailua maalla. Onneksi töissäkin on aika hiljaista ja eilen kävimme pitkästä aikaa elokuvissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa ja ensi viikonloppuna täytyy varmaan lähteä helteistä nauttimaan niin ei tarvitse takki päällä lasten uimista vahtia :D Teidänkun touhut kuulostaa mukaville! Mä en edes muista milloin oltaisiin elokuvissa käyty!

   Poista