19. heinäkuuta 2016

Hui, hai!!

 Jatkuvien sairastelujen kanssa Pikkutäryllä meinasi jo iskeä epätoivo, ettei pääse koskaan uimaan. Normaalisti poika hieman kammoaa vettä, mutta kun keväällä meille kotiutui hurja hai-kelluke, alkoi uiminenkin kiinnostamaan ihan toisella tapaa. Vihdoin mökillä tämä SwimFin-kelluke pääsikin todelliseen testiin.
 Sen lisäksi, että tämä hai-kelluke muotoilullaan innostaa lasta uimaan, se auttaa uimaan opettelussa. SwimFin pitää lapsen pinnalla, kun lapsi ei vielä osaa uida ja uimaan oppimisen jälkeen se tukee kevyesti lasta. Tähän asti Pikkutäryn uimaan opettelu on tökkinyt erilaisiin hankaliin kellukkeisiin; käsikellukkeet eivät pysy kovassa menossa ohuissa käsivarsissa ja muut eivät vain ole tuntuneet hyville. Kahdella tarrakiinnityksellä kiinni tuleva hai-kelluke taas pojan omien sanojen mukaan on kuin luotu selkään. Se ei siis tunnu häiritsevälle vaan luotettavalle.
 Painoraja SwimFin-kellukkeessa on 15-30kg, mutta kuulemma aivan hyvin jo meidän Onnikin voisi tätä jo käyttää. Mökkitestauksen ainut miinus olikin rannalla huutava Onni, joka ei suostunut menemään uimaan ilman omaa haita, jota meillä ei tietenkään ole eikä Pikkutärykään suostunut omaansa lainaamaan. Mökkinaapureilta täytyneekin pyytää anteeksi jo nyt, sillä olemme ensi viikonloppunakin tulossa uimaan ja huudolta tuskin vältytään :D
 Jos kiinnostuit, SwimFin kellukkeet maksavat noin 35€ ja niitä on saatavilla ainakin seuraavista paikoista; Active FamilyPolkuped ja A-T Lastenturva. Kotiäidin elämää- blogin joukot ainakin suosittelevat lämpimästi!

 Onko nämä hai-kellukkeet teille ennestään tuttuja? Tai onko teillä muita hyväksi koettuja apukeinoja uimaan opettelussa?

8 kommenttia:

 1. Ooo vau :D Tällänen pitää saada, onpa makee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin?! Ja näitä saa myös monissa kivoissa väreissä! :)

   Poista
 2. Ihan supermagee kelluke! vautsi oon ihan vaikuttunut :D Pitääkin näyttää meidän Onni-vesipedolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää pesee kyllä muut mennen tullen ja ainakin meidän pojat on kellukkeesta hurjan innoissaan :D

   Poista
 3. Huikee, heti linkkasin isännälle että tommonen o pakko hankkia :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi sillä tästä tykkää niin lapsi kuin vanhempikin :)

   Poista
 4. Vau miten hieno! tää meidän on pakko hankkia myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää hai-kelluke on kyllä ihan huippu! Ja musta tuntuu, että mekin tarvitaan toinen niin säilyy mökkirauha :D

   Poista