1. heinäkuuta 2016

Pienten herkkusuiden tikkarit

 Meidän lapset ovat hullaantuneita tikkareihin yms. tikun avulla syötäviin. Erityisen suuressa suosiossa tikkuherkut ovat Onnilla, joka ei siedä yhtään käsiensä likaantumista. Siis ellei kyse ole miehisistä remppahommista tai töistä :D Niissä kaiketi käsien kuuluukin likaantua.
 Kesän suuri kestosuosikki mansikan ja jäätelön ohella taas on vesimeloni. Sillä aikaa kun soseutettu meloni jäätyi muoteissaan pakastimessa, me päätimme lasten kanssa herkutella tikkumeloneilla.  Kaapin kätköistä löytyi puutikkujen lisäksi vielä muutama pala maitosuklaata ja Mariannemurskapussi, joten juhlistimme heinäkuuta hieman normaalia makoisammin.
  Eihän yksi suklainen melonitikkari saanut pieniä herkkusuita täyteen, mutta voihan tikkareita tehdä ilman suklaatakin! Näissä tikkareissa on myös se hyvä puoli, että niitä voi hyvällä omallatunnolla ahmia niin paljon kuin pikkuinen massu vaan vetää :D Sitten odotellaankin jäädytettyjen versioiden valmistumista!
 Millaisia herkkuja teillä kesäisin nautitaan?

4 kommenttia:

 1. Näitä voisi joskus lapsille tehdä. :) Itse kun en voi sietää vesimelonia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin eräs, joka ei melonista niin välitä, söi vaan suklaat päältä :D

   Poista
 2. Ooo.. Mä katoin jo instagramista että nyt on kyllä niin superhyvän näköistä että oksat pois <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä herkkua! Ja näitähän voi muunnella mielensä mukaan vaihtamala suklaalaatua ja koristeita. Tein illalla vielä poikien mentyä nukkumaan itselleni yhden valkosuklaalla ja pakastekuivatulla vadelmalla ja oisin kyllä syöny niitä enemmänkin :D

   Poista