24. helmikuuta 2015

Lisää näkyvyyttä rattaisiin

 Huh mitä hulinaa näin lomalla meillä taas onkaan! Onneksi loppuviikko on ehkä rauhallisempi, joten luultavasti ehdin taas paremmin tänne bloginkin pariin.

 Kevät on jo kovaa vauhtia tulossa, mutta vielä iltapimeälläkin voi rattaiden kanssa joutua liikkumaan. Sain vihdoin ostettua lisää näkyvyyttä pienimmän menopeliin. Pitkään olin kiinteitä ratkaisuja vastaan ja yritettiin mennä irtoheijastimilla, vilkkuvaloilla jne. Autojen ajaessa 80km/h ja ylikin kelillä kuin kelillä ihan vierestä se mieli kuitenkin kummasti muuttuu. Turvallisuus ennen kaikkea!
 Paketti heijastintarroja maksoi alle 10€. Nämä kun liimailee rattaiden runkoon niin näkyy taas hieman paremmin. Toki rattaista vielä suuri osa jää ilman tarroja eli niitä irtonaisia turvavarusteita tarvitaan yhä.

2 kommenttia:

  1. Juuri mietin, että pitäis laittaa vaunuihin jotain heijastimia. Mistä löysit tarraheijastimia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin pitkään tilaamista lastenturvasta, mutta postimaksut ei innostaneet. Nämä heijastimet olis ollut ehkä paremat ja löytyy http://www.lastenturva.fi/tuote/pogu-heijastin-tarrat-12kpl-lajitelma/91037849090/ Sitten mietin tilaamista Jollyroomin alesta http://www.jollyroom.fi/produkter/wagalum-heijastimet-lastenvaunuihin, mutta lopulta tehtiin sairaalareissulla pieni mutka ja haettiin nämä Lastentarvikkeesta.

      Poista