20. maaliskuuta 2014

Kun Pikkutäry pyörään rakastui

 Käytiin alkuviikosta taloprojektin tiimoilta asioilla ja samalla pyörähdettiin Prismaan ruokaostoksille. Miehen etsiessä treenivaatetusta tutkailtiin lasten kanssa uusia polkupyöriä. Pikkutäry rakastui ensisilmäyksellä.


 Jopo pitäisi siis saada. Periaatteessa oltiin ajateltu, että Tellun vanha pyörä kelpaisi tyttömäisyydestään huolimatta. Poikia on kuitenkin kasvamassa kaksi joten josko jonkinlainen uusi pyörä kesällä synttärilahjaksi tulisikin hommattua. 16-tuumaisen Jopon vähimmäispituus on 105cm ja meillä ei aivan niin pitkiä taideta vielä olla. Pienemmän päällä istui kyllä kaupassa ja siinä jalat ylettivät kivasti maahan, mutta se jäisi sitten nopeasti pieneksikin. Ehkä me katsellaan kuinka pyöräily alkaa maistumaan sillä onhan kesään aikaa. Ihanahan tuo kyllä olisi äidinkin mielestä.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin tyttö haluaisi jopon ja äidistakin ihana, mutta yksi huono juttu niissä on - niitä vastatellaan tavapyörää herkemmin. Meidänkin tuttu kylällä eräskin jopo lähtenyt omille teille :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta. Itse aina ajattelen ettei täältä maalta nyt kukaan varastele, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Huumehörhöt kun osaa todistetusti täälläkin nurkkia yön pimeydessä tutkia.

      Poista