18. maaliskuuta 2014

Ekaluokkalaisen kevääseen

 Ulkona on taas talvi pakkasineen, mutta mieli sekä aatokset ovat jo ihanassa keväässä. Tellu on ottanut kasvupyrähdyksen ja tarvitsisi kipeästi uutta vaatetusta. Muutamia luottokamppeita hankitaan ihan varmasti.

 Yksi meidän perusvaatteista on NovaStarin huppari. Merkin vaatteita on käytetty meillä jokunen vuosi todella ahkerasti ja kertaakaan ei ole vielä tuottanut pettymystä. Yhdelle vaatteelle tulee käyttöikänsä aikana lukuisia pesuja, mutta kunto pysyy hyvänä. Jyrä saa siis aikanaan Pikkutäryn vanhoja loistokuntoisia vaatteita niiden ahkerasta käytöstä huolimatta.

http://www.lastentaikamaa.fi
Kuva Lasten Taikamaasta
 Hupparit ovat keväällä ilmojen lämmetessä ja kesän viileinä iltoina niin käteviä, että niitä tulee hankittua useita. Tellu on tykästynyt Puman vaatteisiin, joten ensiviikon kauppareissulla voisi Prismasta katsoa vaikka tätä

Kuva Prisman verkkokauppa

 Kouluun Tellu tarvitsisi myös jotkin mukavat housut vaihtohousuiksi. Talvella saatujen hyvien kokemusten myötä meinasin antaa Reimalle mahdollisuuden ja ostaa merkin Odenset kokeiluun.
Farkun tyyliset housut, jotka sopivat myös sisäkäyttöön. Voisivat siis olla varsin kätevät koulussa. En kyllä tiedä miten nämä kestävät poikien perässä rymyämisen, mutta ei kai muusta kuin rautahaarniskasta voisi täyttä varmuutta ollakaan. Näyttävät siis sen verran mukaville, että otetaan riski :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti