31. maaliskuuta 2014

Pienen miehen ensimmäiset kengät

 Valvotut yöt ja kiireiset päivät pitävät huolen siitä etten ehdi postaamaan, vaikka aiheita olisi mielessä valtavasti. Nyt pikaisesti päätin tarttua kuitenkin meille akuuttiin ongelmaan, joka yllätys yllätys on kenkäaiheinen.

 Jyrä siis seisoo jo tukea vasten sekä ottaa muutamia askeleitakin. Todennäköistä siis on, että meillä kävellään ennen kesäkelejä. Tai toki riippuu milloin ne kesäkelit saapuvat :D Mutta siis sopivat tukevat ensiaskelkengät kevääseen pitäisi löytää sillä hiekkalaatikon reunaakin vasten pitäisi päästä jo puuhailemaan. Pikaisella silmäyksellä alle koon 19 kenkiä ei ihan joka paikassa vastaan tulekaan. Kokoa 18 löytyy jo jonkun verran ja täytyy toivoa isojalkaisena sen sopivan sillä kokoa 17 en löytänyt kuin tossuversiona. Saa siis vinkata jos tietää jostain minimiehille pieniä kenkiä löytyvän!

Pikkujaloista löysin Bundgaardin ruskeat tarrakiinnitteiset kengät. Siellä olisi myös saman merkin mustat nauhalliset, jossa kuitenkin samassa koossa kengän sisämitta on hieman suurempi. Hintaa molemmilla alle 40€ ja ainakin isompien lasten kengät ovat tähän asti vakuuttaneet laadullaan.
 
Footway on itselleni entuudestaan vieras nettikauppa. Sivuilla olen kyllä ennenkin vieraillut, mutta kokemuksia ei ole. Heillä olisi kuitenkin valikoimissa useampikin koon 18 kenkä ja myöskin entuudestaan meille tutuilta merkeiltä. Superfitin kengät ovat kaikkein värikkäimmät. Hintaa näillä kaikista eniten 59€.
Kavatilta löytyisi mustat. 49€ laatukengistä ei mielestäni ole paljon.
Footwaysta löytyisi myös tarjouksessa olevat mustat Bundgaardit hintaan 29,4€.
 Valikoimaa siis löytyisi! Footwayllä vaan ei ole kenkien sisämittoja ilmoitettuna ja kun jo saman merkin eri malleilla on kokoeroa niin varmasti vielä enemmän kokohajontaa löytyy eri merkeiltä.

Josko iltasella muistaisi vihdoin jalan koon mitata niin selviäisi pitääkö kenkien metsästystä vielä jatkaa. Saappaita en taida edes uskaltaa haaveilla noin pieniä löytäväni. Suureksi ilokseni meidän isomman jättijalan jalka on pitänyt kasvusta hengähdystaukoa ja nyt sopivia saapasmalleja löytyy hurjasti enemmän! Jes! Päästään ekaa kertaa valkkaamaan oikein kunnolla :D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti