29. huhtikuuta 2013

Ulkoistettu vappu

 Kun olin kokonaisen viikonlopun kuunnellut yksin Tellun kitinää lapsimessujen jäätyä taas kerran hölmön äidin hölmön raskauden vuoksí väliin toisinaan Pikkutäryn säestäessä ihan vaan huvin vuoksi, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja panostaa vappuun supistuksienkin uhalla. Niinpä lähdettiin aamusta Pikkutäryn kanssa kauppaan ostamaan simaa, munkki- ja vapputarvikkeita sekä viikon ruokia. Tellu tahtoi vaaleanpunaisen angry birds pallon ja Pikkutary Martin kuvalla varustetun. Tellun toive olikin helppo toteuttaa, mutta eihän täällä peltojen ja metsien keskellä tai lähitaajamassa ole kuin 1-2 paikkaa josta foliopalloja saa eikä niistä tietenkään löytynyt Marttia. Huutohan oli tietysti valmis, vaikka olin ennakkoon jo Pikkutärylle puhunut etten tiedä onko Marttipalloja edes olemassakaan.

 Sattuipa sitten anoppi soittamaan, kun autossa huuto oli ylimmillään. Anoppi oli liikenteessä isommilla kylillä ja lupasi katsoa josko Martti-palloa löytyisi sekä vielä tehdä huomenna Tellun kanss munkit. Simaakin kuulemma olisi tehtynä ja muutenkin lasten vappuherkut löytyisi anoppilasta. Voihan helpotuksen huokaus! Meillä siis ulkoistettiin vappu anoppilaan. Lapset menevät sinne lellittäviksi ja me saadaan miehen kanssa ihan kahdenkeskistä aikaa ekaa kertaa miesmuistiin! Lepo tulee kyllä tarpeeseen sillä kauppareissu sai taas supistukset pahenemaan. Taidanpa ulkoistaa loppuraskaudeksi viikon ruokaostoksetkin, en ehkä kuitenkaan anopille, mutta miehelle :)

 Ainiin ja mietitte varmaan miten kävi Martti-pallon kanssa.

 Pikkutäryn vappu on pelastettu! Pallon toisella puolella komeilee Finn McMissile, mutta sehän taisi olla pojasta vaan plussaa. Kiitos ihana anoppi!

 Mukavaa ja aurinkoista vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti