8. huhtikuuta 2013

Ajanvietettä

 Terkkuja pakkolevosta! Täällä siis supistukset ovat pakottaneet makoilemaan ja viikonlopun aikana onkin jo kulunut iso pino lehtiä sekä muutama kirjakin lukuherkkuja unohtamatta. Nyt kokeilen taas pystyisikö sitä makaamisen sijaan viettämään enemmän aikaa istuen ja hieman kotona puuhaillen niin pääsisi nettiäkin hyödyntämään. Mukavahan se on kyllä hetken ottaa rennommin. Katsoa kun mies hoitaa aivan kaikki arkipuuhat siivouksesta  sekä ruuanlaitosta leikkimiseen ja niihin ihaniin uhmakohtauksiin, mutta miehen lomakin loppuu tämän viikon jälkeen. Muutenkin jotain olisi kiva pystyä tekemäänkin ennen kuin entistä pahempi tylsyys ja makuuhaava iskevät.

 Tässä miehen ja lasten ollessa kauppareissulla kävin aikaa tappaakseni pitkästä aikaa tutkimassa Lindexin sivuja. Meille ei olekaan pitkään aikaan sieltä mitään ostettu tai edes valikoimaa katsastettu. Aikaisemmin Tellulle tuli ostettua paljonkin ja samalla Pikkutärylle, mutta tytön kasvaessa ulos koosta 122 tuli tosiaan hiljainen kausi. Jotenkin mielsin helpommaksi ostaa vaatteita sieltä mistä saa samalla kertaa molemmille kivoja. Kyllähän tuolta verkkokaupasta näköjään kuitenkin Pikkutärylle ainakin muutama mieluinen löytyisi joita ilman ei varmaankaan itse liikkeestä ulos suosiolla päästäisi. Poika kun rakastaa autoja sekä koneita aivan kaikessa.

 Ei kyllä pikaisella selauksella löytynyt mitään niin kivaa, että jos kunto sallisi niin suuntaisin itse liikkeeseen asti. Meidän viimeiset Lindexin vaatteet ovat muutenkin olleet laadultaan vähän mitä sattuu. Ainakin ihan toista mitä joskus Tellun ollessa pieni. Aleaikaankin meille kotiutui aina iso pussillinen perusvaatetta eikä ne menneet pesuissa ja käytössä miksikään. Saa nähdä sitten miten mieli muuttuu kun vaateostosten sekaan alkaa sujahtelemaan enemmän pienempiä vaatekappaleita. Tosin jos tulokas onkin poika niin ei oikeasti tarvitsisi yhtään uutta vaatekappaletta. Tiedän kuitenkin etten pysty kokonaan hillitsemään itseäni. Täytyyhän sitä jotain uuttakin saada!

2 kommenttia:

  1. kiva toi paloauto paita! Lindexillä on usein sellaisia paitoja, joista poika tykkää tosi paljon, ja mä en yhtään. :D Viimeksi hellyin ostamaan Muumi paidan, joka muuten on tosi rakas.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ihan sama juttu! Useimmiten ne pojan mieleiset paidat ei Lindexin valikoimissa innostaisi äitiä sitten yhtään, vaikka joskus tulee sorruttuakin. Poikahan vaatetta kuitenkin käyttää ja selvästi tietää mistä tykkää. Toisaalta myös saapahan kiukkuaamuina ainakin jotain vaatetta suosiolla myös pojan päälle :)

      Poista