3. huhtikuuta 2013

Täydellisten housujen metsästys

 Pakko se on ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa metsästämään kaikille sopivia vaatteita. Ostoslistalla on niin lasten kevätkamppeet (kyllä olen taaaas myöhässä!) kenkineen ja asusteineen kuin napapaitojen tilalle uusia sisävaatteita sekä itselleni ainakin parit housut ja sopiva takki. Kasvavan pötsin takia vaan omien housujen osto tuntuu tuskalliselle. En siedä yhtään mahan päälle tulevia mammahousuja, mutta suurin osahan on juuri niitä. Bebesissä olisi valikoimissa tälläiset
Ainakin kuvaustekstin perusteella vyötärönauhan pitäisi jäädä mahan alle, mutta eipä näissä ole kokoakaan joten ei tarvitse pähkäillä sisältävätkö housut kuitenkin sen masutuubin (vai miksi sitä housujen mahan päälle tulevaa osaa kutsutaankaan?!) kuten jotkut muut mallit.

 Samaisesta kaupasta löytyisi Boobin tregginsit
 Näissä tosin on se inhoamani trikoinen osa, mutta kuvausteksi kertoisin sen voivan taittaa kaksinkerroin mahan ollessa pienempi. Mitenköhän mahtaisi sitten samainen temppu toimia ison möhömahan kanssa? Toisaalta kovin monia kalliita housuja en  kyllä raaskisi raskausaikana ostaa.

 Entäs sitten se takki? Jotainhan sitä pitää ainakin ulkopuuhiin päällensä pukea. Tulisikohan PO.Pin windfleeceä oikeasti käytettyä vielä raskauden jälkeenkin vai olisikohan ihan hutiostos? Nyt verkkokaupassa olisi vaan postikuluttomuus menossa niin ei tarvisi niistä maksella.

Joo tiedetään etten tosiaankaan ole vaateasioissa mikään helppo ihminen :D Tai no toisaalta osaan kyllä tilata yhtään miettimättä vaikka mitä, mutta kun jotain oikeasti tarvitsee niin jään ihan liikaa pohtimaan kaikkea. Tarpeeksi kauan kun pohtii niin ei enää itsekään tiedä mitä haluaisi tai yksinkertaisesti on jo pahasti myöhässä.

4 kommenttia:

 1. Noi tregginsit näyttää tosi kivoilta, mutta jos et tykkää trikoo-osasta niin noissa sitä on näköjään ainakin kuvan perusteella aika paljon. :)
  Toi windfleece on kans kivan näköinen!
  Mulla oli Eppua odottaessa suurin osa ihan vaan H&M kamaa mutta muutamat Gapin äitiysjutut oli, ja ne oli ihan huippuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M kamaa löytyy täältäkin mutta nyt tuntuu ettei ne vanhat ainakaan istu enää sitten millään vaan jossain välissä on aina liikaa löysää tms. Täytyykin katsastaa tuo Gapin valikoima!

   Nuo tregginsit kyllä polttelisi kovasti. Mulla tuo trikoo-osan ärsytys johtuu pitkälti siitä että ärsyttää mun "rakennevikaa" mikä ei sitten pitemmän päälle tunnu mukavalle. Ilman housujakaan ei kyllä viitsisi kulkea. Hankala mikä hankala!

   Tuon windfleecen olenkin jo päättänyt tilata. Mulla ei mahdu tällä hetkellä mikään takki kiinni ja alkusyksyyn on pitkä aika. Käyttää sitten raskauden jälkeen kotipihalla tai mökillä puuhastellessa .

   Poista