2. toukokuuta 2013

Sadepäiviin kirpparilta

 En edes muista koska olisi viimeksi kirpparilta mitään mukaan tarttunut. Tai ehkä Pikkutärylle silloin tällöin pikkuauto tms. mutta edes yhtään vauvanvaatetta ei ole tullut ostettua. Yksinkertaisesti täällä on ollut surkea hinta-laatusuhde tuotteissa. Kamalassa kunnossa olevaa perusvaatetta kuten esim H&M hintaan 2-5€. Jollakin keinollahan ne paikkamaksut pitää kattaa, mutta en sanoisi tämän tavan olevan se kaikkein tuottavin.

 Huonosta tarjonnasta huolimatta ollaan melko ahkerasti käyty kuitenkin kiertelemässä. Vihdoin pitkästä aikaa tarttui jotain mukaankin sadepäiviä odottamaan. Kunto ei päällisin puolin ollut paras mahdollinen, mutta sisältä kaikki kunnossa.

Näillä kahdella pelillä hintaa yhteensä 3€ ja jos tuntuu ettei kotona lähinnä Pikkutäry innostu niin viedään sitten mökille tylsien hetkien pelastajaksi. Siellä kelpaa varmasti esim. ukkoskuurossa Tellullekin :) En tosin hetkeäkään epäile etteikö Peteä tulisi pelattua. Tänään poika tutki jo ostosta tekemällä korteista kuvia ja josko viikonloppuna pelattaisiin iltapuuhaksi muistipelin tyyliin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti