31. elokuuta 2018

Tervetuloa syksy!

Elokuun viimeistä viedään ja pian on aika lopullisesti hyvästellä kesä. Viimeiset viikot ovat olleet varsin vauhdikkaita, kun koulun lisäksi alkoi myös normaali harrastusrumba, vanhempainillat sun muut arkiset menot. Normaalin arjen lisäksi olemme nauttineet mm. satokauden herkuista, metsäretkistä, kauniista illoista, 5-vuotiaamme juhlista ja monista hauskoista hetkistä ystävien kanssa.
 Syyskuun myötä on kuitenkin aika suunnata katseet syksyyn. Kuunnella sateen ropinaa, nauttia pimenevistä illoista kynttilän valossa ja ihastella ruskaa. Jokaisessa vuodenajassa on ne omat mahtavat puolensa ja asiat joita odottaa.

 Tänä syksynä me:
♥ Hämmästelemme haikein mielin ajan kulumista ja juhlimme suurella ilolla 1-vuotiasta aarrettamme.

♥ Teemme päiväretken Helsinkiin

♥ Hankimme vihdoin perhekuvan menemällä ruskakuvaukseen

♥ Tutustutamme pikkuisen syksyn iloihin; hypimme vesilätäköissä, peuhaamme lehtikasoissa, ihmettelemme lintuparvia, löhöämme viltin alla, hämmästelemme kynttilän valoa jne.
♥ Teemme koko perheen kanssa pidemmän metsäretken

♥ Teemme omista luumuista joulutorttuihin hillot

♥ Laitamme mökin pihaa kuntoon ja ankkuroimme laiturinpohjan valmiiksi kevättä ajatellen

♥ Käymme Hop Lopissa tms. lapsille mieluisassa kohteessa

♥ Aloitamme uuden sisäprojektin

♥ Nautimme hetkistä
 Kovin ihmeellisyyksiä ei siis syksyymme kuulu, sillä talven lähestyminen tietää myös miehen töiden muuttumista ennalta arvaamattomiksi. Toisaalta arkisen kiireen vastapainoksi on mukava viikonloppuisin vain rauhoittua ja nauttia pienistä asioista; käydä syömässä, leffassa, samoilla metsässä tai vaikka vaan olla yhdessä kotona puuhaillen. Ja ainahan voi hypätä autoon ja lähteä pitemmällekin matkalle, jos siltä tuntuu :)

 Mitä sinun syksyysi kuuluu?

4 kommenttia:

 1. voi vitsi, olipa kiva postaus! taidan napata tästä idean ja näpytellä samanlaisen itsekin😊
  meillä aiotaan syksyllä puuhastella paljon, kun kesällä jäi niin paljon tekemättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Syksyllä onkin mukavaa puuhastella ja moniin puuhiin virtaakin riittää paremmin kuin kesän helteillä :)

   Poista
 2. Kivalta kuulostaa teidän syksy. Ajastin juuri aiemmin samanlaisen postauksen huomiselle. Hihii.. <3 Meidän syksyyn kuuluu paljon matkustelua ja pihan laittoa. Nykyinen sorapeti talon ympärillä ei oikein hivele silmiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hyvin taas ajateltiin :D Pelkkää soraa pihalla ei tosiaan ole silmille se kaunein vaihtoehto eikä kyllä myöskään lasten kanssa! Syksyllä toivottavasti riittää vielä paljon kauniita päiviä pihatöihin :)

   Poista