13. elokuuta 2018

Jotain uutta, mutta mitä?

 Arkeen paluun myötä olen yllättänyt itseni useamman kerran miettimästä kuinka piristävää olisikaan olla jonkun uuden äärellä. Saada vähän perhosia vatsanpohjaan ja olla muutakin kuin äiti. Iltojen pimentyessä kaipaan siis pitkästä aikaa jotain omaa, uutta ja piristävää.
 Tämä kaipaus ei missään nimessä tarkoita sitä, että olisin kyllästynyt olemaan kotiäitinä. Päinvastoin! Pikkuisen kasvaessa nautin päivistämme ja lasten seurasta suunnattomasti, enkä ole vielä valmis vaihtamaan näitä ainutlaatuisia hetkiä työelämään. En kaipaa kiirettä, stressiä enkä uusia harrastuksiakaan, mutta epäilen lasten aidon ilon uusista taidoista ja asioista tarttuneen minuunkin.

 Mitä kummaa tuo uusi voisi sitten kohdallani olla, kun säännöllisiin harrastuksiin ei ole mahdollisuutta ja blogikin junnaa paikoillaan? Kotona odottavat remppaprojektit ovat meidän ja tällä hetkellä luovuuteni ei ole väsymyksen vuoksi parhaassa kukassaan. On hankalaa päästä tässä asiassa eteenpäin, kun ei edes tiedä mitä oikeastaan edes kaipaa :D
  Koska en keksinyt mitään muutakaan, kävin hetken mielijohteesta leikkauttamassa hiuksiini täysin uuden mallin ja shoppailemassa vaatekaappiin muutaman uuden vaatteen. En edes muista milloin olen viimeksi ostanut normaaleja paitoja! Vaikka normaalissa arjessa imetyspaidat yhä vievätkin voiton, uusi tyyli piristää kummasti. Tästä on hyvä jatkaa, sitten kun tiedän minne :D

 Oletko sinä koskaan kamppaillut tällaisten epämääräisten ajatusten kanssa?

4 kommenttia:

 1. Kyllä! :D Taas pieni blogiloma, palailen kenties vielä syksyn tullen hieman uusin ajatuksin. Meillä on muuttunut moni asia kevään jälkeen :) Uusi duuni, uusi osoite ja arvannet varmaan tämän myötä mikä muukin... Mutta positiivisin mielin kohti uusia tuulia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa tosi mukavaa "nähdä" sua pitkästä aikaa! Välillä mietinkin mitähän sinne kuuluu. Onnea uusiin tuuliin♥

   Poista
 2. Oi kuinka kivaa käydä shoppailemassa <3 Minulla on monesti sellainen tunne, että elämä on pian tuomassa jotain uutta ja jännää. Vähän niinkuin istuisi odottamassa jotain uutta, tietämättä mitä se voisi olla. Joskus tunne voi siis jopa olla pelottava. Mutta joskus se fiilis päättyy kuitenkin tosi jännään päätökseen tai uuteen suuntaan elämässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shoppailu on kyllä hauskaa puuha :D Ja kerrankin ostin vain itselleni jotain! On aina jännittävää katsoa mitä yllätyksiä elämä tuokan tullessaan :)

   Poista