8. elokuuta 2018

Hei hei kesäloma!

 Tuntuu kuin vasta viime viikolla olisimme aloitelleet kesälomaa ja nyt on jo aika koululaisten palata koulun penkille! Mihin kummaan tämä aika katosi?!  Kesän toiveita tänne kirjatessani toivoin kesän olevan lämmin ja aurinkoinen. En kuitenkaan osannut edes haaveilla tällaista helleputkea!
 Vaikka öisin onkin ollut hankalaa nukkua sisälämpötilan pysytellessä sitkeästi hellerajan yläpuolella, olemme ottaneet lämmöstä kaiken ilon irti. Aurinkorasvaa on kulunut, mutta myös vesi lentänyt. Päivät ovat täyttyneet kesäherkuilla, kiireettömyydellä, ilolla ja yhdessäololla. Juuri sitä kesän parhautta!
 Kesän toivelistallamme oli Hoplopin reissu sadepäivien varalle, mutta sen me onneksi saamme siirtää syksyyn tai talveen. Vaikka koko perheen kesälomareissu jäikin auton tuplarikkoontumisen vuoksi tekemättä ja laiturin sijaan mökille rakentuikin terassia ja kulkuväyliä, oli loma lasten mielestä mahtava. Ja eihän koulun alku vielä automaattisesti tarkoita kesän loppumista! Elokuun viikonloput ovat usein vielä mukavan aurinkoisia ja kauniita kesäpuuhasteluun :)
 Aina ei tarvitse reissata maailman ääriin vaan pienet asiatkin voivat lapsista olla niitä parhaimpia. Tänä kesänä ehdottomasti parasta lapsista olikin uiminen ja mökillä olo. Pojat ovat vieläkin innoissaan kuinka saivat napattua kaloja pelkästään haaveillaan ja nauravat kippurassa muistellessaan kuinka lintu kakkasi äidin kuvatessa. Myös lasten yhteiset jalkkishetket ovat painuneet mieleen, etenkin kun pikkuinenkin on ollut peleissä mukana palloa potkien. Äidin silmin varsin suloista katseltavaa♥

 Kiitollisin mielin muistelemme mahtavaa kesälomaa ja alamme arkeen paluun lisäksi miettimään syksyn toiveita. Sitä ennen nautimme kuitenkin vielä näistä kenties viimeisistä hellepäivistä.
 Mikä oli parasta sinun kesälomassasi?

4 kommenttia:

 1. Juuri tuo yhdessä vietetty aika ja se, että pääsi paljon uimaan kun vesi oli niin lämmintä. Ja jopa minäkin olen uinut. Ihana kesä, ihana loma, vielä ensi tiistaihin asti meillä. Koko kesän olin vielä hoitovapaalla, satunnaisia työvuoroja lukuunottamatta.

  Perhe <3

  T. Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesi on tosiaan ollut mahtavan lämmintä! Mukavia viimeisiä lomapäiviä♥

   Poista
 2. Siis kerrassaan aivan huippu-säät! En myöskään osannut unelmoida tällaisesta kesästä. Me vietimme käytännössä kaikki päivät ulkona, aivan kuten tekin. Mökillä välillä tuli tuskailtua helteisten öiden takia, mutta palasimme aika ajoin aina kaupunkiin nauttimaan viilennetystä kodista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtavaa päästä nauttimaan kunnon kesäkeleistä! Ensi kesänä meidänkin kodista löytyy viilennystä! Siis jos sitä tarvitaan :D

   Poista