3. syyskuuta 2018

Viikonlopun ihanuus

 Käsi ylös kuinka monella tulee alla olevasta kuvasta ensimmäisenä mieleen kesä? Oikeasti kuva on siis viikonlopulta, jolloin nautimme auringosta mökillä. En kyllä muista koska lapset olisivat syyskuussa ilman vilunväristyksiä koko päivää uineet, mutta kiitos hellekesän vesi oli yhä lämpimämpää kuin juhannuksena!
 Arkeen paluun myötä viikonloppujen merkitys taas korostuu. Näin maanantaisin olo on haikea ja torstaisin sitä viikonloppua jo oikein odottaa, sillä arkikiireiden keskellä koko perheen yhteinen aika on vähissä. Viikonloppuisin onkin hyvä tehdä aikaa vieviä juttuja tai vain olla ja nauttia.
  Mökille emme enää myöhään syksyllä valitettavasti ehdi, mutta viikonloppuna vielä nautimme olostamme. Sää oli yllättävän lämmin +20 astetta, joten tuntui kuin kesä olisikin saanut vielä jatkoa. Silti mukana oli syksyn tuulahdus pimeine iltoineen, varisevine lehtineen ja sumuisine aamuineen.
Isommat lapset nauttivat tietysti uimisesta, mutta muutenkin viikonloppu oli täynnä mukavia yhteisiä puuhia. Kävimme ravintolassa syömässä ja ahersimme pihan kimpussa. Pelasimme pihapelejä, kävimme onkimassa ahvenia ja paistoimme nuotiolla makkaraa.
 Viikonlopun ihanuuteen kuuluu siis pieniä arkisiakin asioita. Pääasia on, että koko perhe saa olla yhdessä ilman kiirettä mihinkään. Tehdään juuri sitä mikä hyvälle tuntuu ja nauretaan paljon. Keskitytään hetkeksi kiireen ja huolien sijaan hyvinvointiin, nautitaan elämästä ja kerätään voimia uuden viikon haasteisiin. Ainut miinuspuoli viikonlopuissa taitaakin olla se joka kerta odottava maanantai tai sitten meillä on vaan liian mukavaa yhdessä :D

 Mikä sinusta viikonlopuissa on parasta?

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Nyt on kyllä ollut tosi hieno alkusyksy <3 Meillä viikonlopuissa on parasta yhteiset aamiaiset ja lepohetket. Nyt tuntuu taas siltä, että arki ja työ vie vähän liikaa energiaa ja viikonloppuisin on kiva höllätä vähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana sinä♥ On kyllä mahtavaa, että alkusyksy oli näin upea jatke kesälle! Toivottavasti tästä eteenkin päin riitää vielä kauniita päiviä, vaikka mielelläni sateen ropinaakin toisinaan kuuntelen :)

      Poista