6. huhtikuuta 2018

Vielä ehtii mukaan!

 Meillä vietetään tänään Onnin päivää. Kyse ei ole mistään juhlapäivästä vaan päivästä, jolloin tehdään ja syödään pojan toiveiden mukaan. Tänään aamusta lähdimme metsään, hypimme kuralammikoissa vesisateessa (ok, tylsänä aikuisena vain kävelin ja Onni hyppi), söimme lounaaksi spagettia ja savustettua kalkkunaa sekä pikkuisen nukkuessa luimme pieru-kirjaa sekä ihmettelimme maapalloa. Teimme myös itse limpparia ja seuraavaksi pitäisi kuulemma vaihtaa autoon renkaat. Onneksi mies tulee pian kotiin niin saa toteuttaa tämän :D

 Kovin usein meillä ei vastaavia päiviä harrasteta, mutta mielestäni nämä ovat hauskoja tapoja saada lapsen ääntä kuuluviin. Aina ei todellakaan aikuisen tarvitse olla se päättävä taho, vaikka toki tietyt rajat on pidettävä joka päivä. Jos yhtenä päivänä silloin tällöin päivän syömiset ja tekemiset päättää lapsi, ei se maailma siihen kaadu. Toisaalta mekin söimme aamupalaksi Onnin toiveesta ihan mustikkapuuroa ja välipalaksi smoothieta eli automaattisesti päivä ei tarkoita sokeriövereitäkään.
 Oikeastaan olin kyllä tulossa vaan muistuttelemaan, että vielä viikonlopun ajan ehtii osallistumaan kevätarvontaan. Löydät sen täältä. Heti ensi viikolla onkin tulossa uutta ja varsin odotettua arvontaa eli pysyhän kuulolla ;)

 Hauskaa viikonloppua♥

2 kommenttia:

  1. Loistava idea viettää päivä lapsen toiveiden mukaan! Etenkin kun on iso perhe niin saa yksilöllisesti huomioitua lasta. Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Nämä päivät ovat kyllä hauskoja niin lapsista kuin vanhemmistakin, vaikka normaaliarjessakin kyllä lapsilla on omat hetkensä :)

      Poista