24. huhtikuuta 2018

5 x 3 hyvää


Sain jo hetki sitten Lapsiparkki-blogin ihanalta Såfinilta haasteen pohtia hyviä asioita. Hauskaa! Vaikka välillä päivä tai elämä tuntuu yhtä kaaokselta, on hyviä asioitakin ympärillämme. Joskus niitä täytyy vain pysähtyä hieman paremmin miettimään, mutta löytyessään ne tuovat lisää hyvää mieltä.  

 Vihdoin migreeniputken hellitettyä ja pikkuisen flunssapotilaan nukkuessa ehdin hetkeksi pysähtyä miettimään haasteen vastauksia. Tässä siis 15 hyvää asiaa.

Kolme hyvää asiaa päivässäni
♥ Pikkuisen flunssasta huolimatta yö nukuttiin ja saan juoda päiväkahvinikin rauhassa.
♥ Katselin aamulla kuinka Onni teki huolella pikkuveljensä aamutoimia. Hentoinen nauru vain raikui, kun hän vaihtoi vaipan ja puki ihan itse valitsemansa päivävaatteet kiljuvan veljensä päälle. 
♥ Kävelylenkki piristää aina. Tänään kevät ei näytä parasta puoltaan, mutta harmaan päivän keskelläkin linnut visertelevät niin iloisesti ja leskenlehdet kukkivat kuin pikkuiset auringot.

Kolme hyvää asiaa minussa
♥ Pitkä pinna, joka tuntuu olevan toisinaan hyvinkin tarpeellinen tasoittamaan temperamenttisia perheenjäseniä. 
♥ Hyväntahtoisuus, joka on ihanasti periytynyt myös selvästi meidän perheen auringollemme. 
♥ Ne vallitsevat piirteeni, jotka meidän lapsemmekin ovat perineet. Piirteet, jotka yhdessä miehen piirteiden kanssa tekevät lapsistamme niin suloisia ja ainutlaatuisia. Tai sitten vaan takapuoleni, jossa valvotut ja kertyneet vuodet eivät vielä näy :D
Kolme hyvää asiaa elämässäni
♥ Perhe on parasMies, joka ajattelee vain parastani ja on aina auttamassa tai tukemassa, kun sitä tarvitsen. Hän saa minut usein nauramaan ja tuntemaan oloni turvalliseksi. Sekä tietysti lapset, jotka ovat kaikki erilaisia, mutta silti ihan yhtä ihania ja rakkaita. Onnea on myös auttavaiset isovanhemmat, jotka auttavat lapsien kuskaamisessa silloin, kun itse ei pysty moneen paikkaan jakautumaan.
♥ Ystävät. Tässä elämäntilanteessa molemmille sopivaa tapaamisajankohtaa on toisinaan hieman hankalaa lötytää, mutta tosiystävä on aina olemassa puhelinsoiton päässä. 
♥ Unelmat ja niiden toteutuminen. Haaveitahan aina pitää olla. Kaikki unelmat eivät voi toteutua, eikä elämä ole läheskään aina kuin sadusta. Tällä hetkellä olen onnellinen, sillä olen elämässäni saanut jo niin paljon mistä olen haaveillut. 
Kolme hyvää tänä vuonna

♥ Perheen yhteiset hetket ja retket. Aina niiden ei tarvitse olla mitään mahtavia elämyksiäkään vaan yhteinen metsäretki arjen keskellä on kaikkien mieleen. Pääasia, että saamme olla yhdessä.  Kesällä tai syksyllä olisi tarkoitus tehdä joku lomareissu sekä viedä lapset myös jossain välissä laivalle. 
♥ Mökki ja mökkiprojektit. Paikka, joka on mielessämme silloinkin, kun emme sinne pääse. Toivottavasti kesällä pystytään vihdoin olemaan myös pidennettyjä viikonloppuja!
♥ Stressikuorman väheneminen viimeistään syksyllä. Pitkään jatkunut projektimme stressittömämmästä elämästä tuottaa tulosta pieni pala kerrallaan :)
Kolme hyvää blogissani
 Ihanat lukijat, piristävät kommentit ja vertaistuki ovat ehdottomasti tärkein. Yksinään pystyisin täällä kirjoittelemaan kyllä, mutta jaettuna kaikki on paljon hauskempaa.
♥ Blogin parissa on mukava viettää aikaa, mutta lisää virtaa tekemiseen saa tajutessaan ehkä kehittyvänsäkin. Blogin parissa ei koskaan varmasti tulekaan osa-alueita, joissa ei voisi kehittyä. Uuden oppiminen on aina mahtavaa!
♥ Postausten avulla pystyn kenties auttamaan, piristämään tai antamaan vinkkejä muille. Etenkin vanhemmuudessa riittää haasteita ja pähkäiltävää, joten arkea ja perheen hyvinvointia helpottavat asiat eivät mielestäni koskaan ole pahasta. 


 Tämä haaste on pyörinyt niin laajalti, etten nyt osaa lähteä ketään haastamaan. Mielelläni kuitenkin kuulisin, millainen on sinun hyvien asioiden listasi!

2 kommenttia:

  1. Jee. Kivaa, että vastasit haasteeseen! Tuota mökkeilyä minäkin odotan. Että pääsee oikein kunnolla rentoutumaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on aina kiva saada ja tehdä! Vielä vaan kun ajatus pelaisi vähän paremmin :D Toivottavasti kesällä mökkikelit ovat suotuisia!

      Poista