4. huhtikuuta 2018

Keltainen kevät

 Kauniita pakkasaamuja ja sakeita lumipyryjä. Ulos katsoessa ei ihan heti uskoisi, mikä vuodenaika on käsillä. Mun onkin ollut kovin vaikeaa saada itseni miettimään isompien lasten kevätvaatteita. Heille kun hätätilassa vielä syksyisetkin sopivat.

  Toisinaan omasta saamattomuudesta on hyötyäkin. Juuri kevään kynnyksellä meille tuli muutaman ylimääräisen yllätyksen myötä useamman tonnin laskuja. Lasten kevätvaatteiden löytäminen hyvällä alella oli siis enemmän kuin tervetullutta ja Onnin kohdalla teimme suorastaan täysosuman!
 Onnin kevät on keltainen, satoi tai paistoi! Värihän on pojan ehdoton lempiväri, joten Reiman takin löytäminen huippuhyvällä alella juuri oikeassa koossa ilahdutti suuresti. Koko 110 on pojalle vielä reilu, mutta onhan syksyyn vielä matkaakin. Reilun takin alle mahtuu myös tarvittaessa mukavasti lämmikettä viileinä aamuina, jolloin takki pääse aikaisemmin käyttöönkin :)

 Minkä värinen sinun kevääsi on?

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana :) meillä on tällä kertaa aika sinistä keväällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan Onnin näköinen :) Ja onneksi vihdoin ne sopivat kelitkin on täällä niin ei tarvitse takissa enää sisällä kulkea :D

      Poista