20. huhtikuuta 2018

Lapsimessut 2018

 Terkkuja Lapsimessuilta! Meillä on oikein hauska, mutta uuvuttava päivä takana. Kärsin vielä eilen migreenistä ja aivosumussa unohdin mm. ratasosan kotiin. Onneksi sentään travel system oli auton paksissa mukana! Pikkuinen ei kuitenkaan kopassa viihtynyt, joten jouduin kantamaan häntä lähes koko messukäynnin ajan. Pientä lisähaastetta matkassa siis :D

 Koska pikkuinen viihtyi sylissä, jäi kuvaaminen lähes kokonaan. Mentiin messureissu lähes täysin lasten ehdoilla ja vain muutamaa ostoslistalla ollutta juttua käytiin varta vasten katsomassa. Mukana oli myös meidän ekaluokkalainen, joka vihdoin pääsi tapaamaan Star wars hahmoja ja vieläpä samaan kuvaan heidän kanssaan! Onni taas olisi jäänyt halia rutistelemaan Myyrää, joka on pojan lempihahmo, mutta kysyttäessä mikä oli parasta päivässä myös liukumäki ja muut halittavat hahmot olivat kivoja.

 Messukeskuksen vilinässä meidän maalaislapset jäivät muutaman kerran aikuisten jyräämäksi ja Onni saattoi huomaamattani tehdä samat temput pienemmälle lapselle. Jos näin kävi ja luet tätä, olen pahoillani tapahtuneesta ja siitä, etten heti tajunnut asiaa!

Tein vähistä kännykkäkuvista teille elämäni ensimmäisen videon. Taustalla soivasta musiikista mulla ei ole hajuakaan, koska meidän kajarit ei toimi. Aika mahtavat lähtökohdat, mutta tässä meidän messupäivä tiivistettynä :D

 Pikkuiselle Lapsimessujen hulina oli suuri ihmetyksen paikka ja reissu otti koville. Hän oli kyllä  oikein innokkaasti jutustelemassa ihmisten kanssa, kunnes ruoka- ja uniaika oli esillä. Raukka ei tahtonut rauhassakaan maitoa, eikä hänelle kelvannut kiinteätkään missään muodossa. Annos maistiaista saatiin sentään jutustelun aikana huijattua suusta alas. Sylissä pieni ei nukkunut ja turvakaukaloa vihasi. Onneksi lopulta kuitenkin väsymys vei voiton, mutta maito maisti koko päivänä vasta kotona!

 Kommelluksista huolimatta meillä oli ikimuistoinen ja ihana messupäivä. Oli mukava jutustella ihmisten kanssa, tarjota lapsille kokemuksia ja tehdä yhdessä messuostoksiakin.

 Joko sinä kävit Lapsimessuilla?

2 kommenttia:

  1. Oho! Ensimmäinen video julki. Hihii.. :D Minunkin pitäisi joskus heittäytyä ja tehdä tuollainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väsyneenä messupäivästä päätin vähän repästä ja kokeilla :D Viisaampi olisi ehkä perehtynyt ensin aiheeseen, mutta mä on vähän tällainen tunteet edellä menijä :) Mutta jos mäkin sain sentään jotain aikaiseksi niin kyllähän sinäkin saat varmasti upean videon aikaan! Rohkeasti vaan annat mennä :)

      Poista