9. joulukuuta 2017

9. luukku

Yhteistyössä Pikku Viiru

 Mietitkö mitä voisi perheen pienemmille kääräistä pukinkonttiin? Tällä kertaa kokosin teille lahjavinkkejä Pikku Viirun valikoimista.
Yöpuku on meillä ainakin se perinteinen lahja. Kuinka mukavaa onkaan pujahtaa jouluna uudessa pyjamassa nukkumaan kuunnellen uutta kirjaa iltasaduksi! Kenties mukaan pääsee myös joulupukin tuoma uusi unikaverikin. Haisuli-pyjama 29,90€ ja perheen pienemmille Muumi pyjamahaalari 17,90€ Titi-nalle 26,90€

 Vaikka rakastankin ostaa lapsille lahjoja, ei se tarkoita hukuttamista leluihin. Vauva saattaa kuitenkin olla onnellinen purukorusta (13,90€ ) hampaita tehdessään, sillä kutiavia ikeniä on mukava hangata. Oot niin ihana-juliste (12,50€) sopii niin lastenhuoneeseen kuin meille aikuisillekin muistutukseksi kuinka ihania me oikeasti olemmekaan. Lapsen oma rätti (5,90) on taas aika hauska tapaus ja houkuttaa mukavasti pikkuväkeä mukaan siivouspuuhiin.

 Nyt saat Pikku Viirusta nämä ja monet muut ihanat lahjat 30% alennuksella! Alennuksen saat koodilla JOULU ja se on voimassa 12.12.2017 asti. Nyt on siis hyvä hetki hankkia puuttuvia lahjoja!

 Rentoa lauantaita♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti