22. joulukuuta 2017

18. luukku

 Kyllä, tiedän olevani lievästi sanottuna vähän jäljessä! Päätin kuitenkin, etten juurikaan yöunistani enää tingi kuin pakon edessä ja pikkuinen on päivisin lievästi sanottuna hieman kärttyinen. Aikapula siis vaivaa, mutta mikäs hoppu tässä on. Meillä mennään siis todella rennolla otteella kohti joulua :) Mutta mennäänpäs löpinöiden sijaan itse luukun sisältöön!

 Saviruukusta ja tassista sekä läpinäkyvästä kulhosta tehtyjä "purkkaautomaatteja" on viime aikoina tupsahdellut useammastakin paikasta. Niistä saakin tehtyä vaikka kuinka ihania, mutta meillä lapset tekivät lahjaksi pikaversioita. Nämä pikaversiot valmistuvatkin muutamassa minuutissa, joten esim. kaverisynttäreille tai muihin juhliin näitä saa nopeasti tehtyä isommankin määrän :)
 Tähän automaattiin tarvitset paperisen kupin, täytettävän pallon, pieniä herkkuja sekä esim. teippiä/ liimattavia helmiä tms. Kupin pohjaan tehdään pallon kannan mentävä reikä, pallo täytetään nameilla ja kootaan koko komeus. Kuppiin "luukuksi" esim. teipistä muotoiltu palanen ja toinen nupiksi. Eikö olekin ihanan helppoa ja nopeaa?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti