18. joulukuuta 2017

17. luukku -arvonta

 Yhteistyössä Suomen suurin sisähuvipuisto, Messukeskus

 Nautin arjesta lasten kanssa, mutta joskus on mukava tehdä jotain hurjan hauskaa ja erilaistakin. On mahtavaa pystyä tarjoamaan lapsille erilaisia elämyksiä. Nähdä, kokea ja ihmetellä asioita yhdessä. On myös mukavaa päästää lasten energiavarastoja tyhjemmiksi yhdessä liikkuen.
 Yksi mainio joululoman elämysten ja liikkumisen paikka löytyy Helsingin Messukeskuksesta. Suomen suurin sisähuvipuisto avaa ovensa 26.12 ja on päivittäin auki 7.1.2018 asti. Tuolloin Messukeskuksen valtaa neljä touhukasta aluetta, joista varmasti riittää riemua niin lapsille kuin aikuisillekin!

 Suomen suurimmassa sisähuvipuistosta löydät sporttialueen, jossa pääset testaamaan esim. rodeohärkää, sählyä, benjijuoksua tai kuplapalloa. Pelialueelta löytyy pelejä niin lasten kuin aikuistenkin testattavaksi, kun taas PomppulinnaTaivaas on monen lasten ja ja aikuistenkin unelma kymmenine erilaisine pomppulinnoineen. Perheen pienemmille löytyy rauhallisempi TaaperoAlue, jossa on runsaasti viihdykettä perheen pienemmille aarteille.

 Sain teille arvottavaksi perhelippupaketin, arvo 40€, joka oikeuttaa kahden aikuisen ja kolmen alle 18v. lapsen sisäänpääsyn Suomen suurimpaan huvipuistoon. Arvontaan osallistut jättämällä kommentin sähköpostiosoitteineen. Yhden lisäarvan saat olemalla blogin virallinen lukija ja toisen lisäarvan seuraamalla meitä Instagramissa. Ilmoitathan siis myös monella arvalla olet mukana! Arvonta päättyy 22.12 klo 23.59

 Onnea arvontaan♥


7 kommenttia:

 1. Yhdellä arvalla:) pija@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Lukijana ja insta-seuraajana kolmella mukana :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa kaikilla mahdollisilla arvoilla. Liput lahjoittaisin meidän ystäväperheelle joka todellakin tarvitsisi vähän pomppimisaikaa :D (meillä siis on jo omat liput)

  VastaaPoista
 4. Olisipa ihana päästä perheen kanssa tuonne, yhteinen huvitteluaika tekisi tällä hetkellä meille varmasti ihmeitä.

  Kolmella arvalla mukana, kukkahattuaiti@gmail.com.

  VastaaPoista
 5. Tänne olisi mukava päästä ystäväperheen ja omien lapsien kanssa. Kahdella arvalla mukana (insta).
  kaskinen.anna@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Yhdellä arvalla mukaan mahtavaan arvontaan!
  paivisalonen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 7. Kolmella mukana!
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista