16. joulukuuta 2017

15. luukku

 Tuntuu, että mitä enemmän on lapsia ja mitä isompia he ovat, sen suurempi on myös joulunajan lahjottavien lista. Eihän jouluna muistaminen toki pakollista ole, mutta itse tykkään ihmisiä ilahduttaa ja myös lapset haluavat muistaa kavereitaan jouluna. Tellulla onkin taas ollut oikein kunnon lahjapaja kavereilleen ja kummeilleen, kun ompelukone on surissut ja puikot kilkattaneet :)

 Tästä luukusta paljastuu kaksi edullista, nopeaa ja helppoa tapaa muistaa lasten kanssa ystäviä, opettajia, kerhotätejä jne.
 Pojat antoivat tänä vuonna kavereilleen Petteri Punakuono-kortit. Nämä kortit syntyivät todella nopeasti leikkaamalla kartonki kaksin kerroin ja nenäksi päätyi joulumuistamisena tikkari. Takapuolelle mahtui hienosti jouluntoivotukset.
 Kuinka moni antaa opettajille, päiväkodin tädeille jne. lahjaksi kahvipaketin tai suklaata? Tässä on yksi helppo ja nopea tapa naamioida lahja hieman hauskemmaksi käärimällä lahjus punaiseen paperiin ja lisäämällä hieman yksityiskohtia. Vyön alapuolella on mukavasti tilaa joulutervehdykselle, jolloin kiireinen selviää yhdellä askartelulla. Joulupukin sijaan voi tehdä myös esim. lumiukon, jolloin ideaa pystyy käyttämään läpi talven :)

 Muistakaahan ottaa rennosti, vaikka joulu lähestyykin♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti