17. tammikuuta 2017

Mähän en tuollasia syö!

 Olen taistellut atooppisen ihoni kanssa lapsesta asti ja ihon hyvinvointiin on tullut kokeiltua vaikka mitä. Olen kokeillut niin monia tuotteita, että epätoivo on useasti jo iskenyt. Uskon vahvasti siihen, että ihmisen hyvinvointiin pystyy pitkälti vaikuttamaan sillä mitä suustaan alas laittaa, mutta olen ollut kovin luontaistuotevastainen. Syytä en tiedä, mutta kai se juontaa juurensa lapsuuden traumoihin eli pahalta maistuviin litkuihin.

 Mies on useaan otteeseen ostanut parastani ajatellen ihoani kenties auttavia tuotteita, mutta vaativana yhtäkään niistä ei ole meille uudelleen tullut. Osa on jäänyt jopa lähes kokonaan käyttämättä, josta olen potenut huonoa omaatuntoakin. Rakkaudella annettu ei vain ole syystä tai toisesta valitettavasti sopinut. Niinpä olin ehkä hieman vaikeana jouluna löytäessäni erään joululahjan sisältä Iho Omega-pakkauksen. Ei kai taas jotain turhia kapseleita?! Mies oli tästä löydöstään kuitenkin niin innoissaan, että lupasin kiltisti käyttää koko pakkauksen. Ja arvatkaa mitä?! Tämä tuote jopa toimii! Mies on innoissaan silitellyt kasvojani, jotka ovat aivan toisen tuntuiset ja terveemmän oloiset kuin pelkästään rasvauksella hoidettuna.
  Nämä Iho Omega-kapselit ovat kotimainen tuote ja ne sisältävät mustaherukkansiemenöljyä. Tuo öljy saadaan mustaherukan siementen sisältä. Koska siemenet saattavat vain vilahtaa ruuansulatuksemme läpi, ei elimistömme välttämättä pääse nauttimaan mustaherukkaöljyn vaikutuksista perinteisesti marjoja popsimalla. Näistä kapseleista saa omega-3, -6 ja -9 rasvahappoja, E-vitamiinia sekä beetakaroteenia ja niitä voi käyttää myös lapset sekä raskaana olevat ja imettävät. Oikeastaan Turun yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan herukkaöljy raskausaikana saattaa jopa ehkäistä herkästi periytyvän atopian puhkeamista lapsella!

 Mikäli kärsit kuivasta, kutisevasta tai ärtyneestä ihosta niin kannattaa kokeilla näitä kapseleita ja jättää edes tämän kerran ne epäluulot nurkkaan. Ellei kapselit tunnu ihollesi helpotusta tuovan, niin saahan niistä ainakin välttämättömiä rasvahappoja! Näin mä ainakin mietin silloin, kun epäröiden aloin kapseleita käyttämään :)


6 kommenttia:

 1. Hei vau! Kuulun samaan ryhmään siinä suhteessa, että olen aina epäillyt luontaistuotteiden tehoa! Hienoa että löysit toimivan tuotteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vieläkin otan nuo kapselit hyvin epäileväisenä, mutta täytyy miestä kiittää niiden löytämisestä :D

   Poista
 2. Mä syön samaan tarkoitukseen vehnänalkioöljyä kun muistan ja jaksan. Nyt en oo taas vähään aikaan muistanut ja se näkyy kasvoissa. Olin myös alkuun aika epäileväinen, kun kaikkea on tullut kokeiltua, varsinkin päänahkaan. Sittemmin olen päätynyt siihen, että rasvat toimii ainakin mulla paljon paremmin sisäisesti kuin ulkoisesti nautittuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päänahkaa on niin kovin vaikea usein rasvaillakaan! Vaikka kasvot saisi vielä rasvalla parempaan kuntoon, on ainakin mulla pahin ihottuma ollut hiusrajassa juuri harvemman rasvaamisen vuoksi. Aika mahtavaa, että näitä toimivia tuotteita kuitenin löytyy :D

   Poista
 3. En tiedä, miksi kutsutaan toista ääripäätä, mutta mä olen siellä. Meillä on käytössä probiootit koko perheellä (lapsilla tähän mennessä kesän jälkeen yksi nopea flunssa, aivan uskomatonta!) ja itselläni mm. kalkkilisä. Olen tuskaillut kuivan ihon ja erityisesti päänahan kanssa ja raaskin vihdoinkin ostaa herukansydän-tyrni -kapseleita. Jo viikon jälkeen ongelmat oli pois pyyhkäisty! Syö siis ihmeessä paketti loppuun, ei siitä haittaakaan ole <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, jos te olette saaneet noin mahtavasti apua! Ja aivan varmasti syön paketin loppuun asti ja ehkä käyn jopa ostamassa lisääkin :)

   Poista