9. tammikuuta 2017

Vihdoin hiihdetään!

 Talvi tuli takaisin ainakin hetkeksi! Pienikin lumikerros maassa saa lapset kaivamaan jo pulkat ja muut talven välineet esiin. Meillä lapset tykkäävät kovasti myös hiihdellä ja kunnon hiihtokelejä täällä ollaan malttamattomana odoteltu.
 Hiihtoretkille pellolle ja muuas maastoon ei vieläkään ole asiaa. Oikeastaan pihallakin osittain sora on näkyvissä, mutta en haluaisi lasten intoakaan sammuttaa. Niinpä annoin lapsille luvan hiihtää nurmikolla, joka periaatteessa oli kyllä kokonaan peitossa, mutta hentoisena pakkaslumena sukset upposivat lähes kokonaan.
 Ei voi kuin ihmetellä miten kauan nämä tyypit jaksavat sukset jalassa olla! Siis vaikka hiihdettäisiin vaan pihaa ympäri ja sikin sokin! Mistähän itselle saisi samanlaisen innon ja energian?! Nyt meillä siis nautitaan näistä lumista ja hiihdon riemusta. Ehkäpä saadaan vielä tänä talvena lisää lunta ja päästän vielä kunnon hiihtoretkellekin?

 Jokos siellä on hiihtämistä tänä talvena harrastettu? Tai löytyykö edes innokkaita suksen liikuttelijoita?

6 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa! :) Siinä palaa energiaa oikein kunnolla. Meillä ei olla vielä hiihdetty - täällä on kutakuinkin ollut vain paukkupakkaset, lumimyrsky ja sitten se lumi olikin jo poissa. Äh. Onneksi lähdemme taas keväällä Åreen niin pääsemme siellä testaamaan taas suksien luistoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihanaa niin kauan kuin sitä lunta riitti! Tänään satoi siis yllätys yllätys jo vettä eli onneksi ehdittiin edes hieman hiihdellä :) Oi, teillä on taas ihana reissu tulossa♥ Åressa varmaan onkin hyvä hiihdellä :)

   Poista
 2. Ihanan innokkaita hiihtäjiä:) Meillä ei olla vielä tänä talvena hiihdetty. Pitäisikin ottaa sukset esiin kun lunta vielä riittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää hiihtäis varmaan kesälläkin jos ois parempi luisto :D Kannattaa hiihtää silloin kun on mahdollisuus, sillä ainakin täällä tuntuu hiihtokelit katoilevan aivan liian nopeasti!

   Poista
 3. Ihanaa, kun on taas lunta ja ulkona tekemistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Meillä on hieman harmiteltu, kun Onni ei ole ollut ulkoilukunnossa, mutta poika keksi luistella sisällä villasukat jalassa :D Huomenna päästäänkin taas nauttimaan ihan oikeista talvipuuhista :)

   Poista