24. tammikuuta 2017

We Did It

Yhteistyössä Perheblogit ja We Did It

 Olemme olleet miehen kanssa yhdessä jo noin 15 vuotta. Sinä aikana parisuhteemme on nähnyt, kokenut ja kestänyt hyvin paljon. Ne elämän aaltoliikkeet, kun heiluttavat suhteissakin. On sanomattakin selvää, ettei suhteemme ole enää samanlainen kuin 15 vuotta sitten. Lapset, miehen yrittäjyys ja muut muuttujat ovat tulleet kutistamaan yhteistä aikaamme. Vaikka yhteisen kahdenkeskisen ajan puutteesta kärsimmekin, olemme varmaan nyt onnellisempia kuin koskaan. Olemme oppineet elämältä jotain.

 Vaikka parisuhteemme voi nyt paremmin kuin koskaan, ei se koskaan tule täydelliseksi. Eikä sen tarvitse tullakaan. Hyvässäkin parisuhteessa on kuitenkin hyvä pysähtyä välillä miettimään, miten voisi tehdä toisen olon vieläkin paremmaksi. Missä suhteessa voisi sillä hetkellä parantaa? Me pääsimmekin perheblogien mukana uniikkiin testiryhmään testaamaan We Did It-parisuhdesovellusta.
 We Did It on markkinoiden ensimmäinen parisuhdesovellus.  Sovellusta on helppo käyttää ja se ladataan molempien kännyköihin. Alkuun tehdään yksinkertainen analyysi suhteesta. Tuosta analyysistäkin saa jo hyvän mielikuvan suhteen tilasta sekä keskustelun aikaan puolison kanssa.

Analyysin jälkeen We Did It jatkuu kolmen viikon ohjelmalla. Tuon kolmen viikon aikana pääsemme antamaan toisillemme erilaisia tehtäviä, jotka vaikuttavat arkeemme ja onnellisuuden tunteeseemme. Tehtävät eivät ole mitenkään ikäviä tai mahdottomia, joten niitä ei kannata epäluuloisena pelätä! Esim. haastoin miehen yhteisille kävelyille jutustelun merkeissä ja itse sain taas haasteen keskustella kotitöistä.

 Vaikka ajattelisitkin parisuhteenne voivan hyvin, kannattaa tätä sovellusta kokeilla! Pääset lataamaan sen helposti täältä. Me ainakin miehen kanssa odotetaan mielenkiinnolla millaisia vaikutuksia näillä viikoilla suhteeseemme on!

4 kommenttia:

 1. Tää on niin kiva kokeilu! :) Me ollaan jo viikko menty ja nyt jännittää mitä kaikkia tehtäviä tulee viikolle 2 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Muakin jännittää jo nyt, vaikka ensimmäisetkin tehtävät on osittain vielä tekemässä :D

   Poista
 2. Tää on kyllä ollut piristävä ja hauska kokeilu! Toivottavasti tekin tykkäätte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykätään! Jopa mies on ihan innoissaan tuosta, vaikkei sovelluksia ja ylimääräistä kännykän käyttöä noin muuten rakastakaan :)

   Poista