19. huhtikuuta 2016

Lupaavia merkkejä

 Ensin sitä väsyttää aivan julmettomasti. Väsyttää niin paljon, ettei päivisinkään tahdo pysyä hereillä. Tuntuu, ettei energiaa ole yhtään mihinkään. Samalla sitä ehkä hieman tai vähän enemmänkin palelee ja olo on kuin flunssassa. Sohvalla puolitajuissaan mandariinin lohkoa imeskellen lasten katsellessa lastenohjelmia sitä miettii loppuuko tämä olotila koskaan? Hassua, sillä tietäähän sen loppuvan!

 Sitten tulee se kaunis päivä, jolloin siinä sohvalla maatessa tajuaa, että pian sitä taas piristyy. Ulkona paistaa aurinko, linnut laulavat ja sataa vettä. Niinhän se Mikko Alatalokin laulaa kesän tulosta. Siispä kesä me täällä jo odotetaan sua!


Aurinkoa viikkoonne♥

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta! Ihanaa kevätviikkoa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ En siis ole ainut, josta tuntuu tälle :)

   Poista
 2. Joo, minä kans nii-iin odotan kesää.. ja kohta se on TÄÄLLÄ!!! Jee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kunpa pian olisi jo lämmintä! Mua palelee entistä enemmän kun katsoin äsken mittarista ulkona olevan juuri ja juuri pakkasen puolella. Onneksi se on vissiin jo lämpimämpää vapuksi luvannut :)

   Poista
 3. Olispa jo kesä :) Eilen satoi lunta :D! Onneks ei nyt sentään maahan asti vaan ihan muutaman hiutaleen. Ja kaatamalla vettä. Taas sataa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääläkin oli yöllä niin kylmää, että olis voinut räntää/lunta sadella, mutta onnneksi ei sentään enää! Vettä tulee taas ja ennusteen mukaan lähiaikoina ei montaa poutapäivää olisikaan. Tellu jo herätessään totesi, että on ihan kuin syksy. Mutta uskotaan, että se ihana kesä on pian täällä :)

   Poista