10. huhtikuuta 2016

Viikonlopun perinteiset

 Lumien sulattua ja ilmojen lämmettyä meidän perhe siirtyy viettämään päiviä ulos. Ulkona me ollaan tämäkin viikonloppu vietetty. Lapset ovat taas innostuneet hiekkalaatikosta ja me vanhemmat ollaan yritetty saada pihaa edes johonkin kuntoon sekä mietitty mistä kummasta risuja oikein riittää? Uusia pihahaaveitakin olisi, mutta katsotaan nyt miten saadaan ensin vanhoja tehtyä :)

 Tänään olimme miehen kanssa selvittämässä tukkeutuneen putken kohtaloa samalla kun Onni ajoi tyytyväisenä hiekkiksella autoillaan. Isommat lapset säntäilivät vuoron perään juoksuun samalla maasta jotakin etsien. Varmuuden vuoksi päätin käydä lähempää katsomassa tilannetta. Ei ollutkaan aihetta huoleen vaan hiekkislelujen sijaan lapset leikkivät paljon perinteisemmin.
 Käpyeläimiä syntyi lopulta hurjan iso lauma ja lapsille kivat leikit. Näiden eläinten syntyä hymyssä suin katsellessani mietin kuinka vähällä oikeastaan lapset voivatkaan saada hauskat leikit pystyyn. Jo pelkällä mielikuvituksella pääsee pitkälle saati sitten muutamalla kävyllä ja risun pätkällä :) Näköjään jotkut perinteiset jutut vain jaksavat viihdyttää sukupolvesta toiseen. 

 Onko käpyeläimiä vaellellut muualla? Entä kuinkas muiden viikonloppu sujui?

4 kommenttia:

 1. Ihania käpyeläimiä! <3 Meillä tytöt vielä niin pieniä ettei käpyleikit ole ajankohtaisia, mutta ehkä pian...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkään ei pienintä kiinnostanut yhtään, mutta nopeastihan nuo lapset kasvavat :)

   Poista
 2. Ihanat käpylehmät <3 Meillä tehdään yleensä kesäisin myös tällaisia käpyluonnksia.. Hihii <3 Meidän viikonloppu oli aivan ihana, kävimme katsomassa karitsoja, söimme ulkona vanhempieni jo hieman kukkivassa puutarhassa ja kävin myös siskojeni kanssa viettämässä iltaa kaupungilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaapa teidän viikonloppu mukavalle! Meillä lapset on yleensä olleet käpypuuhissa mökillä, mutta hyvinhän ne kotonakin sujuu :)

   Poista