1. huhtikuuta 2016

Kuravettä päälle

 Vaikka otsikko voisikin viitata aprillipäivään, nyt ei ole tulossa meidän tämän päivän jekkuja. Hauskoja, mutta osuvia otsikoita on toisinaan vaan niin vaikea keksiä. Tämä postaus sisältää siis kirjaimellisesti kuravettä :D
 Kuinka moni muistaa omasta lapsuudestaan kuinka kivaa oli hypellä lammikoissa ja ojissa? Itse ainakin kirjaimellisesti uin joka kevät ja tätä samaa kaavaa ovat omatkin lapseni noudattaneet. Onnekseni lasten vaatteet ovat kehittyneet huimasti omasta lapsuudestani eikä pieni uiskentelu haittaa.
 Tänään tuli siis taas kokeiltua onko vuoden käytössä olleella Name it:n haalarilla vedenpitävyys vielä kunnossa. Sisällä kuraisten vaatteiden alta kuoriutui täysin kuiva poika eli haalari toimii mahtavasti ja Jonathanin hanskat vetoketjustaan huolimatta kanssa!
 Viime keväänä oikein yllytin Onnia hyppäämään kuralätäkköön. Se oli pojan mielestä ihan kauhea juttu. Hyvin on mieli muuttunut ja poika reipastunut :D Mielestäni tämä lammikoissa loikkiminen kuuluu ehdottomasti lapsuuteen, enkä yleensä lapsilta lätäkköuintia kiellä. Poikkeuksena on tietysti ne tilanteet, joissa oikeasti pitäisi pysyä kuivana ja siistinä :D Jos lapsi kastuu läpimäräksi niin sitten yksinkertaisesti hauskuus loppuu ja sisätilat kutsuvat.
 Illalla kuraista haalaria katsellessa toivoin kyllä lammikoiden kuivuvan nopeasti. Ryhdyin myös miettimään josko meille sittenkin pitäisi viime kevään tapaan vielä se kurahaalari hommata. Olisihan se helpompi putsata jokaisen uimisen jälkeen kuin tämä nykyinen!

 Jokos muut lapset ovat heittäneet talviturkkeja kuralätäköissä?

4 kommenttia:

 1. Ääähh... Mä jouduin laittamaan silmät kiinni kun katselin näitä kuvia (ei siis johdu siitä, että kuvat olisivat huonoja) Mä olen niin huono kuraleikeissä ja huomaan kokoajan komentavani lapsia pois lätäköistä koska en vaan kestä.. Hahaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies on ihan samanlainen :D Itse olen hiljalleen opetellut sietämään näitäkin leikkejä, koska muistan omasta lapsuudesta kuinka kivaa lätäköissä olikaan. Niitä kuraisia ulkovaatteita inhoan kyllä yhä yli kaiken :D

   Poista
 2. Voi tuota lasten riemua! <3 Oma taapero juuri viime viikolla ekaa kertaa tajusi tuon vesilätäköiden tuoman riemun =D Kiva blogi sinulla, jäin seuraajaksesi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa♥ Meillä on kyllä koko viikonloppu nautittu näistä lätäköistä :D

   Poista